Βραβεία Emmy 2024: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές – Σάρωσαν «Succession», «The Bear» και «Βeef»

Βραβεία Emmy 2024: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές – Σάρωσαν «Succession», «The Bear» και «Βeef»

Δείτε φωτογραφίες

«Succession», «Beef» και «The Bear» ήταν οι μεγάλοι νικητές στα βραβεία Emmy, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες. Η Σάρα Σνουκ, ο Κίραν Κάλκιν και ο Μάθιου Μακφέιντεν κέρδισαν βραβεία για τις ερμηνείες τους στο Succession, ενώ η σειρά κέρδισε επίσης το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς συνολικά.

Ο δημιουργός Τζέσι Άρμστρονγκ δήλωσε ότι ήταν «μεγάλη θλίψη να τελειώσει η σειρά, αλλά ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να το κάνω».

Επίσης, στην τελετή, ο Σερ Έλτον Τζον κέρδισε το πρώτο του Emmy, αλλά και την ιδιότητα του EGOT. Αυτό σημαίνει ότι έχει ενταχθεί σε ένα αποκλειστικό κλαμπ καλλιτεχνών που έχουν κερδίσει βραβείο Emmy, Grammy, Oscar και Tony. Το «Elton Live: Farewell From Dodger Stadium» κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο ζωντανό ποικιλόμορφο αφιέρωμα, σηματοδοτώντας την πρώτη υποψηφιότητα και βράβευση του βρετανού τραγουδοποιού για το Emmy.

Ωστόσο, ο Έλτον Τζον δεν μπόρεσε να παραλάβει την τιμητική διάκριση αφού υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο. Ένας εκπρόσωπος παρέλαβε το τρόπαιο εκ μέρους του, χαρακτηρίζοντας τη νίκη ως «ιστορική», λέγοντας ότι ο Σερ Έλτον «δημιούργησε το soundtrack για τις ζωές όλων μας και έχει κάνει τόσα πολλά σπουδαία για την κοινωνία».

Άλλοι νικητές της βραδιάς ήταν τα The White Lotus και Abbott Elementary.

Η σειρά Succession, το πολυβραβευμένο δράμα για έναν μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και τις διαμάχες για την εξουσία μεταξύ της δυσλειτουργικής οικογένειάς του, ολοκληρώθηκε πέρυσι μετά από τέσσερις σεζόν. Πήγε εξαιρετικά στα βραβεία Emmy, κερδίζοντας την καλύτερη δραματική σειρά και βραβεία σεναρίου και σκηνοθεσίας, ενώ οι Σνουκ και Κάλκιν κέρδισαν επίσης βραβεία για τις ερμηνείες τους.

 

Η ομάδα του Succession

 

Κίραν Κάλκιν

 

Σάρα Σνουκ

 

Ο Πίτερ Ντίνκλαντζ

 

Πανηγυρισμοί στο βραβείο για την καλύτερη κωμική σειρά που κέρδισε το The Bear

 

Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ