Τηλεταινία και preview λίγο πριν το νέο Μπρούσκο

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», που αγάπησε και στήριξε το τηλεοπτικό κοινό καθόλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, επιστρέφει με το Β’ κύκλο τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15!

Το φινάλε του Α΄ κύκλου του «Μπρούσκο» βρήκε τους ήρωές μας στην πιο σημαντική καμπή της ζωής του και τώρα ο Β’ κύκλος έρχεται για να αποκαλύψει νέους δρόμους και απρόσμενα γεγονότα.

Μια γυναίκα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο! Δυο άνδρες, οι άνδρες της ζωής της θα κάνουν τα πάντα για να την σώσουν.

Ποιος πλέκει τα νήματα σε αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι; Πρόκειται για κάποιον άγνωστο ή μήπως είναι ο ίδιος ο Σήφης που στήνει μια ακόμα παγίδα στο ζευγάρι προκειμένου να χωρίσει για πάντα την Μελίνα και τον Αχιλλέα;

Ένα καλοστημένο κόλπο φέρνει και πάλι κοντά τους τρεις πρωταγωνιστές. Η λύση του θα δοθεί στα πρώτα πέντε επεισόδια του συγκλονιστικού Β’ κύκλου της αγαπημένης μας καθημερινής σειράς, η τηλεταινία της οποίας θα προβληθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Ετοιμαστείτε να τους δείτε να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους και να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις που θα συγκλονίσουν!

Κι αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και την τηλεταινία, υπάρχει ένα sneak preview μόνο για εσάς!

Δείτε πρώτοι 10 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς, αποκλειστικά μέσα από την επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1 στο facebook, www.facebook.com/ant1tv, αυτή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Την Παρασκευή sneak preview, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 21:15 η τηλεταινία και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η έναρξη του Β’ κύκλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...