Ρουά Ματ: Νέα, καθημερινή ερωτική σειρά

Στη νέα, συναρπαστική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα θα πλαισιωθεί από ανταγωνισμό, ζήλια και πάθος και θα τους φτάσει στα άκρα.

Τρεις δυνατοί σκακιστές θα στηθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και η τελική κίνηση Ρουά Ματ θα αναδείξει τον απόλυτο νικητή…

Ο Μάξιμος, παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Ιωάννα, ζει μια συμβατική ζωή μέχρι και τη στιγμή που γνωρίζει τη Ρουμπίνη, εργάτρια στο εργοστάσιο ζυμαρικών το οποίο διευθύνει.

Αυτή η γνωριμία θα ανατρέψει τα πάντα και θα οδηγήσει το γάμο του σε διάλυση. Και τα προβλήματα μόλις άρχισαν… Ο αρνητικός κοινωνικός περίγυρος και οι αντιδράσεις του απέναντι στο ερωτευμένο ζευγάρι θα γίνουν γρήγορα προάγγελοι κακών εξελίξεων.

Τι θα συμβεί όταν ο καλύτερος φίλος του Μάξιμου, Δημήτρης,  βρεθεί απέναντι από αυτή τη σχέση και δίπλα στην Ιωάννα;

Τι θα συμβεί όταν ο πατέρας του τον απειλήσει, προκειμένου να χωρίσει και να τα ξαναβρεί με την οικονομικά ευκατάστατη γυναίκα του;

Ποιος φόνος θα κλείσει κάθε δρόμο προς τον έρωτα για την Ιωάννα.

Τα ερωτήματα πολλά… σε μια νεανική πρόταση γεμάτη εντάσεις και δράση το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημήτριου και τη σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Αθηνά Ξενίδου.

Πάρτε θέση στον ΑΝΤ1 καθημερινά από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και σταθείτε απέναντι από τη σκακιέρα του ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Παίζουν: Πέτρος Λαγούτης, Πατρίτσια Περιστέρη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σπύρος Σταυρινίδης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χάρης Κκολός, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιασίδου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Κωστάκης Κωσταντίνου, Έλενα Ευσταθίου, Μένια Μαθιουδάκη, Λουκία Μουσουλιώτη, Έφη Χαραλάμπους.