Εκπλήξεις στο μεγάλο τελικό του “The Voice”

Λίγες ώρες μας χωρίζουν, πλέον, από το μεγάλο τελικό του «The Voice» και η αγωνία των τεσσάρων φιναλίστ κορυφώνεται.

Σήμερα το βράδυ, στις 21.15 στον Ant1, ο Λευτέρης Κιντάτος, η Μαρία Ελένη Κυριάκου, η Αρετή Κοσμίδου και η Αίμιλη Χαραλάμπους, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «The Voice of Greece» σε μια βραδιά, που θα επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις.

Το talent show θα ανοίξει με τον οικοδεσπότη Γιώργο Λιάγκα να παίζει πιάνο και τα παιδιά, που αποκλείστηκαν από τις προηγούμενες φάσεις, να τραγουδούν επί σκηνής.

Στη συνέχεια, κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει τρία τραγούδια: ένα ντουέτο με τον κόουτς, ένα καινούργιο σόλο κομμάτι και το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει στα blinds auditions.

Επίσης, το κοινό θα απολαύσει τον Αντώνη Ρέμο σε μια σπέσιαλ εμφάνιση με το Στέφανο Κορκολή να τον συνοδεύει στο πιάνο. Οι δύο καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν επιτυχίες τους.

Να σημειωθεί πως ο νικητής του σόου, που θα αναδειχθεί αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού, θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Universal - Minos Εmi.

Η ψηφοφορία -είτε με SMS είτε με το κατέβασμα τραγουδιών των τεσσάρων καλλιτεχνών από το itunes, που ισούται με δύο ψήφους- έχει ξεκινήσει ήδη από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, μετά το τέλος του ημιτελικού. Η συμμετοχή των τηλεθεατών είναι εντυπωσιακή και μάλιστα αποτελεί τη μεγαλύτερη, που έχει γίνε ποτέ σε ψηφοφορία talent show την τελευταία δεκαετία!