Οι συντελεστές του The Voice σε μια πολύωρη εξομολόγηση…

Η μεγάλη επιτυχία, η τρομερή τηλεθέαση, η εμπειρία μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ήταν μόνο ορισμένα από τα σημεία στα οποία στάθηκαν όλοι οι συντελεστές του The Voice, του talent show του ANT1.

Έτσι, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είχαμε τη χαρά να καθίσουμε μαζί τους στις χαλαρές ροτόντες και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποια είναι όλα εκείνα τα στοιχεία, που έχουν κάνει το τηλεπαιχνίδι τόσο επιτυχημένο και ιδιαίτερο.

Τι καταλάβαμε;

Πως τελικά τόσο οι coach όσο και οι συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες του The Voice, διανύουν τη δεύτερη εφηβεία τους. Και αυτό, όχι μόνο φαίνεται, αλλά οδηγεί και σε ένα αποτέλεσμα, που χτυπάει κόκκινο στις καρδιές των τηλεθεατών.

Αυτή την περίοδο, το The Voice ετοιμάζεται να μπει στη φάση των live, η οποία αποτελεί και την τελευταία του παιχνιδιού.

Σε αυτήν τη φάση λοιπόν, ετοιμαζόμαστε να δούμε το Θέμη Γεωργαντά να αναλαμβάνει ακόμα πιο ενεργό ρόλο ως V Reporter και μάλιστα όπως είπε ο ίδιος: “Θα είμαι στα live και, παράλληλα, θα δείτε να ανεβαίνουν και πάρα πολλά πράγματα στο site του ΑΝΤ1, όχι μόνο από τα backstage, αλλά από τα πάντα”.

Παράλληλα, περάσαμε μία ολόκληρη μέρα με όλους τους συντελεστές του The Voice και έτσι είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα από τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Μιχάλη Stavento, τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τι μας είπαν;

Τι έχει προσφέρει στον Αντώνη Ρέμο η μέχρι τώρα εμπειρία του από το The Voice;

 

 

 

H "άλλη" Δέσποινα Βανδή που ανακαλύψαμε στο The Voice

 

 

 

Ο ρόλος του V Reporter, Θέμη Γεωργαντά στο The Voice;

 

 

 

Γιατί ο Μιχάλης έπαιρνε όσους δεν επέλεγαν οι υπόλοιποι coach;

 

 

 

   Μετάνιωσε ποτέ η Μελίνα για κάποιες φωνές που δεν επέλεξε στο Voice;

 

   Το δεύτερο Voice, η Βανδή στην τηλερόραση και ο Γιάννης Λάτσιος

 

   Για τα "άχαρα" σημεία του The Voice, μιλά ο Γιώργος Λιάγκας