MTV Europe Awards: Την Κυριακή η μεγάλη βραδιά της μουσικής

Η φετινή, 19η διοργάνωση των MTV Europe Music Awards, θα γίνει στη Φρανκφούρτη και το line up των ονομάτων του live της μοιάζει πιο φανταχτερό και ενδιαφέρον από ποτέ.

Το Festhalle της Φρανκφούρτης στις 11 Νοεμβρίου θα γεμίσει μουσική. Όχι όμως όποια κι όποια μουσική, αλλά την καλύτερη της Ευρώπης η οποία μάλιστα θα βραβευτεί και μέσα από τα φετινά MTV Europe Music Awards.

Η διοργάνωση θα είναι και πάλι λαμπερή, οι πρωταγωνιστές σαφώς και θα μας ξεσηκώσουν, όμως ενδιαφέρον έχει και το line up, το οποίο είναι πιο πλούσιο από ποτέ.

Η 14 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, συνθέτης και παραγωγός Alicia Keys θα παρουσιάσει ένα κομμάτι από το 5ο studio album της “Girl On Fire”.

Ο rapper Pitbull θα κάνει το κοινό να χορέψει με το νέο hot album “Global Warming”.

Η αγαπημένη μπάντα των Killers από το Las Vegas που έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και βρίσκεται στη No. 1 στα charts σε όλο τον κόσμο με το νέο τους album “Battle Born”, θα φροντίσει να μας ξεσηκώσει.

ο ήδη δημοφιλής Νότιο-Κορεάτης, που έχει χαρακτηριστεί ως “παγκόσμιο φαινόμενο της pop”, Psy, θα κάνει το MTV ντεμπούτο του με το σήμα κατατεθέν του “Gangnam Style”.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα που θα ακούσουμε live στη σκηνή του Festhalle, σημειώνουμε αυτά των: Taylor Swift, Muse, No Doubt Carly Rae Jepsen, fun και Rita Ora.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Heidi Klum, ενώ η διοργάνωση θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το MTV στις 11 Νοεμβρίου στις 21:00.