Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση με μεγάλο show

Δείτε την φωτογράφιση που έκανε για την εκπομπή της στο Espilon

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Η παρουσιάστρια από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου είναι επίσημα στο δυναμικό του Epsilon και φωτογραφήθηκε για το Δελτίο Τύπου για την προώθηση της υπερπαραγωγής που ετοιμάζει.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την πρώτη Κυριακή του Απριλίου και θα διαρκεί τρεις ολόκληρες ώρες

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε για την επιστροφή της:

«Όλα αυτά τα χρόνια που δεν με βλέπατε με δική μου εκπομπή δεν καθόμουν με τα χέρια δεμένα. Σκεφτόμουν, δεν αγχωνόμουν και έκανα επαφές. Το σχέδιο που είχα στο μυαλό μου είχ συγκεκριμένες ανάγκες. Χάρηκα πάρα πολύ όταν ήρθε στο Epsilon και με σεβασμό μου εγγυήθηκαν ότι το σχέδια θα πραγματοποιηθεί.Το θεωρώ πολύ σπουδαίο αυτό... Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συναντηθώ ξανά με τις επιθυμίες του κόσμου. Θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων, του κόσμου, του καναλιού και τις δικές μου».

Δείτε την παρουσιάστρια στο Instagram, φανερά αδυνατισμένη και κομψή, ν' αφήνει ελάχιστο μέρος του προσώπου της να φανεί στον φακό, έχοντας ρίξει μπροστά το ξανθό καρέ μαλλί της.

 

😉❤💋

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @roulakoromila στις Φεβ 28, 2016, 12:20μμ PST

Παράλληλα δημιουργήθηκε και η σελίδα της εκπομπής στο Facebook με την ονομασία «Rούλα» χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κάποιος αν είναι αυτός ο επίσημος τίτλος του show.