Ο Μάικλ Μουρ ανεβάζει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Μπρόντγουεϊ

Πρόκειται για «ένα χιουμοριστικό θεατρικό για μία χώρα που μόλις εξέλεξε έναν ανισόρροπο»

Ο Μάικλ Μουρ οδεύει προς το Μπρόντγουεϊ. Ο 63χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα παρουσιάσει μία one-man show παράσταση για τον Ντόναλντ Τραμπ με τίτλο «The Terms of My Surrender» (Οι όροι της παράδοσής μου) στο θέατρο Μπελάσκο της Νέας Υόρκης από τις 28 Ιουλίου και για 12 εβδομάδες.

Ο Αμερικανός παραγωγός ντοκιμαντέρ, σεναριογράφος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ηθοποιός, Μάικλ Μουρ ανέφερε ότι η παράσταση με θέμα τον Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να έχει προσκεκλημένους και διαδραστικά στοιχεία. Ο βραβευμένος με Τόνι, Μάικλ Μάγιερ θα είναι ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης.

Ο Μάικλ Μουρ είπε ότι θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση, «ένα χιουμοριστικό θεατρικό για μία χώρα που μόλις εξέλεξε έναν ανισόρροπο». «Εννοώ δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω» τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times.

Το θεατρικό έργο θα εξερευνά την άνοδο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την αντίσταση σε αυτόν, σύμφωνα με τους παραγωγούς.

Η αφίσα της παράστασης αναφέρει: «Μπορεί μία παράσταση του Μπρόντγουεϊ να ρίξει από την εξουσία έναν εν ενεργεία πρόεδρο;»

«Λειτουργώ με την ελπίδα ότι δεν θα είναι πρόεδρος για πολύ καιρό» εξήγησε. «Γιατί δεν βλέπουμε αν κάθε βράδυ - και δύο φορές το απόγευμα - για 12 εβδομάδες, ένα θεατρικό κομμάτι μπορεί να προκαλέσει αρκετή φασαρία για να δημιουργήσει σύγχυση στον άνδρα που κάθεται στο Οβάλ Γραφείο; Δεν ξέρω, Θα ήθελα να το μάθω. Περίεργα πράγματα συνέβησαν το περασμένο έτος», τόνισε, σύμφωνα με το Fox News.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος προέβλεψε τη νίκη του Τραμπ το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε ότι οι φιλελεύθεροι πρέπει να αγκαλιάσουν την κωμωδία ως έναν τρόπο να σταματήσουν οποιαδήποτε ορμή του Τραμπ. «Χρειαζόμαστε μια στρατιά σατιρικών συγγραφέων» είπε ο Μουρ «Η αχίλλειος πτέρνα του είναι το πολύ, πολύ, πολύ λεπτό δέρμα του».

«Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι τον Μάικλ Μουρ σε μια σκηνή του Μπρόντγουεϊ να μοιράζεται τις ξεκαρδιστικές του ιστορίες και την εμπρηστική πολιτική προοπτική, δημιουργώντας ένα είδος διαλόγου που μπορεί να συμβεί μόνο στο θέατρο», δήλωσε ο Μάγιερ.