To μιούζικαλ «Mamma Mia» ξανά στην Ελλάδα

Μία μητέρα, μία κόρη, τρεις πιθανοί... μπαμπάδες κι ένας γάμος σε ελληνικό νησί.

Η ιστορία αγάπης, γέλιου και φιλίας του «Mamma Mia» είναι πλημμυρισμένη από τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια των ABBA. Σύντομα θα το δούμε με ελληνικούς υπέρτιτλους στο Θέατρο Μπάντμιντον, από τις 8 έως τις 18/10 και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 21 έως τη 1/11.

Το ταξίδι του «Mamma Mia»

Το «Mamma Mia» έκανε πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου στις 6 Απριλίου του 1999 –ίδια ημερομηνία με αυτή που οι ABBA είχαν κερδίσει 25 χρόνια πριν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το 'Waterloo'- και σύντομα εξελίχθηκε σ' ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Το «Mamma Mia» έχει παιχτεί με πρωτοφανή επιτυχία σε περισσότερες από 440 πόλεις στον κόσμο, σε 49 παραγωγές και σε 17 διαφορετικές γλώσσες, «σπάζοντας» ταμεία και ψυχαγωγώντας πάνω από 54 εκατομμύρια θεατές σε όλη την υφήλιο. Στο West End του Λονδίνου βρίσκεται στον 17ο χρόνο του και είναι το 8ο μακροβιότερο σόου στο Broadway. Η ομότιτλη ταινία με την Μέριλ Στριπ και τον Πιρς Μπρόσναν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έκανε τις μεγαλύτερες εισπράξεις μουσικής ταινίας όλων των εποχών.