Ένας… κατάδικος στην Θεσσαλονίκη

Ο «Κατάδικός μου», η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία των τελευταίων χρόνων με την Ελένη Ράντου, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους.

Με αυτή τη σπουδαία παραγωγή που τα τελευταία τρία χρόνια μονοπώλησε στην Αθήνα το ενδιαφέρον του κοινού αποφάσισε για πρώτη φορά η Ελένη Ράντου να ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και να επικοινωνήσει με το εκτός των τειχών κοινό. Μαζί με την Ελένη Ράντου οι εξαιρετικοί, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.. Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης.

Ο «Κατάδικός μου», που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης κέρδισε και τις προτιμήσεις των κριτικών, δίνοντάς του το Βραβείο Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» το 2012.

Ένα έργο που καταγράφει με χιούμορ αλλά και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία, που μίλησε στις καρδιές όλων μας! Μία σύγχρονη κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους