Μένω σπίτι και οργανώνω reunion

Οι συγκεντρώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς, φίλους και πρώην συναδέλφους που έχετε χαθεί, όχι γιατί εσείς το επιλέξατε, αλλά λόγω των συγκυριών.

Η επανένωση της οικογένειας λοιπόν είναι στα χέρια σας και δεν έχετε παρά να οργανώσετε στο σπίτι σας ένα reunionparty. Φτιάξτε μια πρόσκληση με μια οικογενειακή φωτογραφία και στείλτε την στους προσκεκλημένους σας. Οργανώστε μια μικρή έκπληξη για τον κάθε καλεσμένο, κάνοντάς του ένα ιδιαίτερο δώρο. Ξετρυπώστε άλμπουμ με παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και θυμηθείτε αξέχαστες στιγμές που σας χάρισαν στο παρελθόν γέλιο αλλά και συγκίνηση. Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από παλιά βιντεάκια, γιορτές, γενέθλια, γάμους ή βαφτίσια που θα σας θυμίσουν σίγουρα αξέχαστα περιστατικά.

Reunion με παλιούς συμμαθητές

Αφού δεν πήρε κάποιος μέχρι τώρα την πρωτοβουλία να οργανώσει μια συνάντηση με τους συμμαθητές σας από το σχολείο, έφτασε η ώρα να το κάνετε εσείς.

Χάρη στο fc δεν θα είναι και πολύ δύσκολο, αφού σίγουρα θα έχετε βρεθεί με κάποιους παλιούς συμμαθητές διαδικτυακά. Προσκαλέστε τους στο σπίτι σας για μια πολύ διασκεδαστική βραδιά. Θυμηθείτε τον παλιό καλό καιρό στο σχολείο και δείτε φωτογραφίες που θα σας θυμίσουν πολλά. Ανοίξτε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον και διηγηθείτε όλα όσα συνέβησαν στη ζωή σας από τότε μέχρι σήμερα.

Reunion με πρώην συναδέλφους

Σίγουρα σε μια δουλειά που εργαστήκατε για αρκετά χρόνια αποκτήσατε αρκετούς καλούς φίλους. Στην πορεία δυστυχώς χαθήκατε διότι αλλάξατε δουλειά και ο χρόνος σας ήταν πολύ περιορισμένος. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθείτε και πάλι όλοι μαζί. Αναλάβετε λοιπόν την πρωτοβουλία να φέρετε κοντά ξανά μια παρέα από τα παλιά. Σίγουρα θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά. Ο τρόπος για να βρείτε τους πρώην συναδέλφους σας είναι και πάλι το fb οπότε δεν θα δυσκολευτείτε για να τους ειδοποιήσετε.