Τα πρώτα νέα του καλοκαιρινού clubbing στην Αθήνα

Κάποια έχουν ήδη ανοίξει, κάποια τα περιμένουμε σύντομα

Η Αθηναϊκή ριβιέρα μοιάζει και φέτος να μην καταλαβαίνει από κρίση και συνεχίζει ακάθεκτη να προτείνει δυνατά events, χώρους γιγαντιαίων διαστάσεων και διασκέδαση ως το πρωί.

Την αρχή έκανε το Sideradiko στις αρχές Απριλίου το οποίο ήρθε με έντονη διάθεση για ελληνική μουσική στον χώρου του Γαλάζιο στον Άγιο Κοσμά. “Μαζί” του, συστεγάζονται το latin club El Fuego αλλά και το One, το οποίο υπόσχεται πως θα κάνει δυνατά house parties και θα φέρνει διεθνούς φήμης Dj's.

Λίγο πιο κάτω, στον Άλιμο, τα ως τώρα γνωστά ως “Bocca” και “Ostria” πλέον θα παρουσιάζονται αντίστοιχα ως “Yaya” και “Sea n' City” με mainstream μουσικές και διάθεση για χορό ως το πρωί.

Openings όμως είχαμε και για το W στα Αστέρια της Γλυφάδας αλλά και για το Ακρωτήρι στον Άγιο Κοσμά, με το δεύτερο να υπόσχεται να συγκεντρώσει ακόμη πιο φανατικό κοινό μετά από την συνεργασία του με το απόλυτο house spot της Γλυφάδας, το Mikro.

Σύντομα, στη θέση του “Housaki” θα βλέπουμε την ταμπέλα του “Bodrum”, ενώ και το Dream City προμηνύεται να πάρει μεγάλο μέρος της Αθηναϊκής “πίτας” της διασκέδασης μετά από την μεταφορά του στον άκρως εντυπωσιακό χώρο του Mansion στην Διαδόχου Παύλου της Γλυφάδας.

Και φυσικά, δεν ξεχνάμε το Akanthus που παραμένει πιστό στο πόστο και το concept του και ήδη έχει συγκεντρώσει το φανατικό του κοινό.

Φυσικά, τα openings δεν σταματούν εδώ, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτά έχουν ανακοινωθεί.

Στο επόμενο “κύμα” των ενάρξεων θα δούμε μεταξύ άλλων και το Island.

Νεότερα, στα μέσα Μαΐου...

Καλή διασκέδαση