Μπήκαμε στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας: Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Πρόκειται για το δικό μας "καταφύγιο" και ησυχαστήριο στην πόλη

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης. Γεμάτη με χρωματιστά λουλούδια και μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, την ξεχωρίζουμε για το ιδιαίτερο design και την φιλική ατμόσφαιρα που αποπνέει κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε.

Πρόκειται για το δικό μας "καταφύγιο" και ησυχαστήριο στην πόλη, το οποίο επιλέγουμε σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που θέλουμε να πάρουμε "ενέσεις" δροσιάς κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο λόγος, φυσικά, για την κουκλίστικη αυλή του Artisanal Lounge & Gardens, μια ολοκληρωμένη γαστρονομική πρόταση με βασικό χαρακτηριστικό της την υψηλή ποιότητα –γεύσεων και υπηρεσιών– και την απλόχερη φιλοξενία.

Από τα πιο δημοφιλή all day εστιατόρια- μπαρ της πόλης, το Artisanal προσφέρει ένα διαρκές ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων σε καθημερινή βάση με φόντο ένα πανέμορφο σκηνικό, που σίγουρα θα συμπεριληφθεί και στα δικά σας αγαπημένα σημεία στην πόλη.

Η κουζίνα του Artisanal χαρακτηρίζεται, πλέον, από τον διακριτό μεσογειακό της προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

Οικίες γεύσεις, σύγχρονες τεχνικές αλλά πρωτίστως ποιοτική πρώτη ύλη κυρίως από Έλληνες παραγωγούς, συνθέτουν τις δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του chef Δημήτρη Δημητριάδη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αυλή του Artisanal στο www.greekguide.com