Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων σήμερα: Χρόνια Πολλά Αθήνα!

Παγκόσμια Ημέρα Πόλεων η 31η Οκτωβρίου και γιορτάζει και η Αθήνα μας! Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) αγκαλιάζει τον θεσμό και μεταμορφώνει την πόλη σε μια απέραντη πλατφόρμα εκδηλώσεων και εορτασμών.

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα είναι μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες της πόλης να διασκεδάσουν και να χαρούν το αθηναϊκό πνεύμα μαζί με τους κατοίκους της Αθήνας. Στόχος είναι η ανάδειξη κάθε ξεχωριστής και μοναδικής πλευράς των απεριόριστων επιλογών που έχει να προσφέρει η Αθήνα.

Πολιτισμός, γαστρονομία, νυχτερινή ζωή και αθηναϊκή ριβιέρα εκπροσωπούν τα θεμελιώδη στοιχεία και τις διαστάσεις αυτής της ξεχωριστής για την ελληνική πρωτεύουσα ημέρας.

Σε όλη την πόλη διοργανώνονται street events και parties.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο βραχιολάκι, θα διανεμηθεί μια ημέρα νωρίτερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε ξενοδοχεία και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης και θα λειτουργεί ως κάρτα πρόσβασης στις εκδηλώσεις εορτασμού εκείνης της ημέρας. Οι κάτοχοί του θα επωφελούνται με δωρεάν είσοδο σε πολλά μουσεία καθώς και ειδικές προσφορές κατά την επίσκεψή τους σε μερικά από τα πιο δημοφιλή bar και εστιατόρια της Αθήνας.

Δείτε τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Πόλεων που θα γίνουν στην Αθήνα