Έκθεση Υψηλής Ζαχαροπλαστικής στην Τεχνόπολη

Το πιο γλυκό τριήμερο της χρονιάς έρχεται το Νοέμβριο και αναμένεται να προσελκύσει τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και τους φίλους των γλυκών πειρασμών.

Το Sweet Lab 2014 και ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει πολλές από τις σημαντικές λεπτομέρειες της τέχνης, να γευθεί μοναδικές απολαύσεις και να ικανοποιήσει τα γλυκά πάθη του!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στη μαγεία της ζαχαροπλαστικής μέσα από τις σεμιναριακές εκδηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου και να γνωρίσουν μοναδικές και ποιοτικές πρώτες ύλες, εργαλεία, υλικά και προϊόντα μέσα από την εκθεσιακή ενότητα της διοργάνωσης για την ανάδειξη των δικών τους γλυκών πειραματισμών σε γευστικά έργα τέχνης.
Δύο θεματικές ενότητες καθορίζουν τα σεμινάρια που επιμελείται και θα παρουσιάσει ο κος Στέλιος Παρλιάρος κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η πρώτη ενότητα «Ελληνικά Παραδοσιακά Γλυκά με φύλλα Χρυσή Ζύμη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η δεύτερη ενότητα «Chocolate Fest» την Κυριακή, 15 & 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής για τα σεμινάρια της διοργάνωσης στο www.thesweetlab.gr

Το SWEET LAB 2014 presented by Stelios Parliaros απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής. Καλύπτει σε σεμιναριακό και εκθεσιακό επίπεδο, από τις απλούστερες έως και τις περισσότερο εξειδικευμένες και απαιτητικές ανάγκες πληροφόρησης, εξοπλισμού και άντλησης γνώσης.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου: 17.00 - 21.00
Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Νοεμβρίου: 10.30 - 20.30