Συμπλήρωση Μηχανογραφικού και ψυχομετρικά τεστ σε χιλιάδες μαθητές

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού και ψυχομετρικά τεστ σε χιλιάδες μαθητές

Πάνω από 300 σύμβουλοι θα παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση

Ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο το Spoudase Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στην Ελλάδα για όλες τις Βαθμίδες, στην Τεχνόπολη (22-23 Ιουνίου) με ελεύθερη είσοδο.

Το Spoudase Festival φιλοξενεί όλα τα πανεπιστήμια, τμήματα των ΑΕΙ, μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς Κολέγια και ΙΕΚ της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου εκπρόσωποι αυτών ενημερώνουν χιλιάδες νέους και νέες για τα προγράμματα σπουδών τους. Το Φεστιβάλ φέτος πραγματοποιείται λίγο μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις όπου χιλιάδες μαθητές τις β και γ τάξης του Λυκείου καλούνται να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους.

Στην Τεχνόπολη στις 22-23 Ιουνίου πάνω από 300 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα παρέχουν δωρεάν σε χιλιάδες μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα δωρεάν συμβουλές και καθοδήγηση για σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού.

Παράλληλα θα παρέχουν:

Α) Συμβουλές Σπουδών για Ελλάδα και Εξωτερικό

Β) Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ

Γ) Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Δ) Συμβουλές για σωστή συμπλήρωση Βιογραφικό και Profile Linkedin

Δηλώστε συμμετοχή

Η έκθεση ανοίγει στις 10:00 το πρωί το Σάββατο. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν θα πρέπει να κάνουν απλά εγγραφή εδώ

Δωρεάν επιμόρφωση από Πανεπιστήμια και Google

Παράλληλα για σε δύο διαφορετικές αίθουσες θα πραγματοποιούνται Δωρεάν σεμινάρια από δημόσια Πανεπιστήμια και εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google με το Grow Greek Tourism Online όπου θα παραδίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης. Περισσότερα για τα σεμινάρια μπορείτε να δείτε εδώ

Γαστρονομικά Σεμιναριακά Events κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ

Και τις δύο ημέρες στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχουν 2 training Stages όπου θα πραγματοποιούν σεμινάρια και επιδείξεις στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και το bartending από τις σχολές LE MONDE και ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.