Τ-shirt για καλό σκοπό

Τέσσερα νέα υπέροχα σχέδια σε κοντομάνικα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα και το eshop της ActionAid. Τα νέα μπλουζάκια με σχέδια από τον κόσμο της Action Aid με έξυπνα και πρωτότυπα μηνύματα αποτελούν ιδανικές προτάσεις δώρων «με σκοπό».

Ένα tribal σχέδιο με μήνυμα “Act together now”, ένα πολύχρωμο “Colour the world – act now”, ένα αφαιρετικό σχέδιο με «σπόρους ελπίδας» και πρωτότυπα «φώτα» που γεμίζουν με φως τον κόσμο είναι τα νέα σχέδια που σας περιμένουν στο νέο κατάστημα της Action Aid, Βεΐκου 2 στο Κουκάκι καθώς και στο eshop.actionaid.gr. Ιδέες για ένα διαφορετικό δώρο που κάνει τον κόσμο μας λίγο καλύτερο, αφού με κάθε αγορά σας στηρίζετε την δράση της Action Aid.

Τα νέα είδη είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού καθώς είναι τυπωμένα σε εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερά ελληνικής κατασκευής. Τα δύο σχέδια είναι γυναικεία και τα άλλα δύο unisex.

To κατάστημα Action Aid βρίσκεται Βεΐκου 2 στην Αθήνα, κοντά στο μετρό Ακρόπολη. Οι ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά. Τα προϊόντα διατίθενται και στο eshop.actionaid.gr.