Χορευτικό opening για το Rakkan

Το δημοφιλές Fusion Bar Restaurant της Κηφισιάς ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για την καλοκαιρινή του σεζόν.

Το opening θα γίνει με αφορμή τα εγκαίνια του εξωτερικού του χώρου, ενώ το event θα πλαισιωθεί από ένα δυνατό χορευτικό πάρτι από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Όσο για την κουζίνα του, εκεί συναντάμε τον ικανότατο σεφ Joe Kurauchi που έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής στο πολύ καλό Hama στην Γλυφάδα και ήρθε στην Ελλάδα έχοντας ένα πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό από εστιατόρια όπως το El Bulli και το The Fat Duck και με τελευταίο σταθμό του το Morimoto της Νέας Υόρκης. Ο Kurauchi προτείνει μια κουζίνα με επιρροές από διάφορα πιάτα του κόσμου, ωστόσο κάνει και τους δικούς του συνδυασμούς, δίνοντας το δικό του στίγμα σε κάθε μία από τις προτάσεις του.

Το παιχνίδι με τις μικρές δροσερές σαλάτες (φύκια, καλαμάρι, παντζάρι με τζίντζερ, καβούρι-αγγουράκι-σουσάμι), τα ρολάκια με γαρίδα, αγγουράκι και αβοκάντο, το καρπάτσιο λαβράκι με τις ωραίες οξύτητες, το sasami (φιλέτο κοτόπουλο σε στιλ yakitori) με τις δύο σάλτσες, γλυκόξινη και με wasabi, όλα συνθέτουν μια κουζίνα με άποψη, η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του εστιατορίου, πριν από περίπου ένα χρόνο, έχει κερδίσει φανατικό κοινό.

Τα φώτα ωστόσο θα κλέψει και το μπαρ, στο οποίο θα σερβίρονται cocktail από την Stolichnaya elit.

Σάββατο 26 Απριλίου, στις 21:00

Κηφισίας 238-240, Εμπορικό Κέντρο Μελά, Κηφισιά