To TITANIA με νέο πρόσωπο… αγναντεύει την πόλη

Η ανανεωμένη εικόνα του ιστορικού ξενοδοχείου

Με την ανακαίνιση του ΤΙΤΑΝΙΑ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, αλλάζει πλήρως η εικόνα του ιστορικού ξενοδοχείου, προσφέροντας αποδράσεις σε όσους κινούνται στην καρδιά της πόλης και όχι μόνο...

Στους πέντε ορόφους, από τον 1ο έως και τον 5ο, έγινε αναβάθμιση όλων των δωματίων διατηρώντας την κλασική αισθητική που κάνει τα δωμάτια του Τιτάνια τόσο δημοφιλή στους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στους πέντε επόμενους ορόφους, από τον 6ο έως και τον 10ο, έγινε πλήρης ανακαίνιση σε όλους τους χώρους από τις υποδομές και τα μπάνια έως τη διακόσμηση και τα έπιπλα. Στον πελάτη του ξενοδοχείου προσφέρεται η δυνατότητα διαμονής υψηλών προδιαγραφών σε κομψά και σύγχρονα  δωμάτια με ανέσεις και αισθητική πολλών αστέρων.

Η ανακαίνιση δεν σταμάτησε στους ορόφους δωματίων αλλά προχώρησε και στους χώρους εστίασης του 11ου ορόφου. Ο εσωτερικός χώρος του Olive Garden bar & restaurant στον 11ο όροφο,  είναι πλέον ένα κόσμημα με θέα την Αθήνα.

Οlive Garden Bar & Restaurant

Θυμίζουμε ότι το 2015 ανακαινίστηκε και η μαγευτική βεράντα του εστιατορίου Olive Garden Bar & Restaurant που στεγάζεται στον τελευταίο του όροφο με θέα Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Υμηττό, Πάρνηθα ή τη θάλασσα του Σαρωνικού.

Από τον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα σε ολόκληρη την πόλη, επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων γλυκών, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικών ροφημάτων.

Για το δείπνο σας επιλέξτε από το μενού μια ποικιλία από γευστικά πιάτα όπου  πρωταγωνιστούν τα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ (προστατευμένης ονομασίας προέλευσης) και ΠΓΕ (προστατευμένης γεωγραφικής ένδειξης)

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ξεχωριστές γεύσεις και signature cocktails στο ολοκαίνουργιο εξωτερικό μπαρ κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε πάνω από την Πανεπιστημίου.

Olive Garden Bar: 11:00 – 02:00

Olive Garden Εστιατόριο: 19:00 – 24:00

La Brassserie

Αλλά και για τις καθημερινές σας αποδράσεις, εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα για καφέ, κάποιο επαγγελματικό σας ραντεβού ή να απολαύσετε ένα γεύμα με τους φίλους σας πριν ή μετά τα ψώνια, το σινεμά και το θέατρο, επισκεφθείτε τη La Brassserie στο lobby του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να παραγγείλετε το γλυκό σας σε συνδυασμό με αρωματικό καφέ φίλτρου και ποικιλία από σνακ, ελληνικά και μεσογειακά πιάτα αλλά και γευστικές προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα.

Ζητείστε να δοκιμάσετε την pizza της La Brasserie που προσφέρεται σε μια ποικιλία γεύσεων με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ζαμπόν fouantre, χοιρινό Δράμας, ταλαγάνι, φέτα, ντομάτα, πιπεριές, ελιές, μανιτάρια, ρίγανη και θυμάρι και ψήνεται επί τόπου στον ανοιχτό φούρνο της κουζίνας.

Ωράριο λειτουργίας: 08:30 – 23:00

Αφήστε πίσω ό,τι σας απασχολεί, χαλαρώστε και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει το ξενοδοχείο Τιτάνια από ψηλά…