Το Beluga κάνει την Τρούμπα προορισμό διασκέδασης

Θεματικές live βραδιές & πάρτι με ελληνική μουσική σε εντυπωσιακό σκηνικό

Στη θέση του θρυλικού σινεμά "Φως", από τα πιο γνωστά και φημισμένα στην περιοχή της Τρούμπας, στον Πειραιά, από τον Δεκέμβριο του 2015 συναντάμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πιο ολοκληρωμένα all day στέκια της, άλλοτε κακόφημης και πλέον ανερχόμενης, γειτονιάς.

Ο λόγος για το Beluga, ένα party restobar που ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι πρότινος δεδομένα στο κομμάτι της διασκέδασης και της εστίασης, και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα μάλλον τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Στο ανακαινισμένο κτήριο όπου φιλοξενείται έχει σχεδιαστεί ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών που διακοσμητικά συνδυάζει μοντέρνα με artistic και vintage στοιχεία.

Αυτό που σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας δεν είναι άλλο από το γυάλινο πάτωμα, κάτω από το οποίο απολαμβάνετε αρχαία ευρήματα του 435 π.Χ. τα οποία διηγούνται μια ιστορία 2.500 χρόνων.

Ξεκινώντας από νωρίς με αρωματικό καφέ και brunch (σερβίρεται σε καθημερινή βάση 09.00-12.00), συνεχίζει με ιδιαίτερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας από τους βραβευμένους σεφ του αλλά και sushi. Το μενού ανανεώνεται συχνά και μας ξαφνιάζει ευχάριστα.

Το βράδυ, μετά το δείπνο, απολαμβάνουμε εξαιρετικά cocktails –signature και κλασικά– και σπάνιες ετικέτες ποτών.

Στα δυνατά χαρτιά του και τα επιτυχημένα events καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, το Beluga διοργανώνει live βραδιές με jazz & swing μουσικές που μας αρέσουν πολύ. Οι Κυριακές έχουν ελληνική μουσική και την καλύτερη παρέα.

Οι αγαπημένες GreekSundays με τους Δημήτρη Αλεξάνδρου , Γιώργο Μανίκα και Κώστα Σιδεράτο ξεκινάνε στις 19:00 και φτάνουν τη διάθεση μας στο κόκκινο.

Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 09.00-03.00
2ας Μεραρχίας 8-10, Τρούμπα, τηλ. 210 4116505
Fb page: Beluga