Οι καλύτερες προτάσεις για 12-14/10

Διαδραστικές εκθέσεις και κορυφαίοι καλλιτέχνες, προσφορές σε εστιατόρια, parties μα και πρεμιέρες, όλα δίνουν το δικό τους στίγμα για ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο.

Παρασκευή

Απόγευμα: Έκθεση «Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας»

Δώσε ραντεβού στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γουδή για ένα σπάνιο event με τα σημαντικότερα είδη δεινοσαύρων που πέρασαν ποτέ από την Παταγονία.
Info: Ανοιχτά ως τις 20:00. Τιμή εισιτηρίου: €7

Βράδυ: Μπαλέτο «Η Ωραία Κοιμωμένη»

Η ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης ζωντανεύει στο Θέατρο Badminton με τα μπαλέτα του Γιούρι Γκριγκορόβιτς, του σπουδαιότερου εν ζωή Ρώσου χορογράφου.
Info: Ώρα: 20:30. Tιμή εισιτηρίου: από €9

Μέχρι… το πρωί: Σάκης Ρουβάς, Αγγελική Ηλιάδη & Μέλισσες

Πρεμιέρα για Σάκη Ρουβά, Αγγελική Ηλιάδη και Μέλισσες, στο S Club (πρώην Διογένης). Ο χώρος παραπέμπει διακοσμητικά σε καμπαρέ, η ατμόσφαιρα περισσότερο σε club παρά σε πίστα και ο Σάκης έτοιμος να αποθεωθεί από τις θαυμάστριές του για άλλη μια σεζόν.
Info: Τιμή φιάλης: Από €140

Σάββατο

Πρωί: Έκθεση «BikeArt is in the Air»

Έκθεση BikeArt is in the Air με θέμα το ποδήλατο στο Ελ. Βενιζέλος. Θα δεις 32 art ποδήλατα διάσπαρτα σε αφίξεις και αναχωρήσεις, μια έκθεση με 12 φιλοτεχνημένα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες ποδήλατα, καθώς και μια τοιχογραφία που δημιουργείται καθημερινά, “ζωντανά” από τους φίλους του ποδηλάτου που επισκέπτονται το αεροδρόμιο.
Info: Ανοιχτά 24 ώρες. Eίσοδος ελεύθερη

Απόγευμα: Έκθεση Taryn Simon

Τα έργα του Taryn Simon που έχουν ταξιδέψει στα μεγαλύτερα μουσεία μοντέρνας τέχνης του κόσμου και έχουν περάσει από κορυφαίες γκαλερί, κάνουν μια στάση και στην δική μας Gagosian μέσα από τη νέα έκθεση του καλλιτέχνη με τίτλο Black Square.

Βράδυ: Παράσταση «Γυάλινος Κόσμος»

Πρεμιέρα για το Γυάλινο Κόσμο με τη Ναταλία Τσαλίκη και τον Αντίνοο Αλμπάνη στο Θέατρο Δημήτρης Χορν. Η παράσταση συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και αποτελεί ένα αριστουργηματικό δράμα του Τένεσι Γουίλιαμς.
Info: Ώρα: 20:30. Tιμή εισιτηρίου: €20

Κυριακή

Πρωί: Έκθεση «Παγωμένη Ανταρκτική»

Η… Παγωμένη Ανταρκτική ήρθε και στην Αθήνα και μάλιστα μέσα από μία έκθεση που σημείωσε τρομερή επιτυχία στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα άκρως διαδραστικό και ενδιαφέρον event, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
Info: Από τις 10:00. Tιμή εισιτηρίου: €10

Μεσημέρι: Balux Café

Προσφορά για lunch break στο Balux Café στη Γλυφάδα με κυρίως γεύμα (σε lunch μέγεθος) και αναψυκτικό με €9,90.

Βράδυ: «Perfect Sunday» στο Ten

Τα early night parties στο Κολωνάκι ξεκίνησαν και το Ten παρουσιάζει τη δική του “Perfect Sundays” εκδοχή με mainstream μουσικές που υπόσχονται να ξεκινήσει η εβδομάδα με τον πιο δυνατό τρόπο.
Info: Από τις 20:00