Έρχεται συναυλιακό Σαββατοκύριακο για κάθε γούστο

Το συναυλιακό καλοκαίρι της πόλης καλά κρατεί και έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο προετοιμαζόμαστε για δυνατά και ατμοσφαιρικά σε κάθε γωνιά της πόλης.

Κρατήστε σημειώσεις:

Παρασκευή 6/9:

- Οι Imam Baildi συνδυάζουν έξυπνα το Ζαμπέτα με το Χιπ Χοπ και εμφανίζονται ζωντανά στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στις 21:00 με είσοδο 12 ευρώ.

- Οι Locomondo συνεχίζουν να τραγουδούν το ρέγκε καλοκαίρι τους, αυτή τη φορά στο Bolivar Beach Bar στον Άλιμο στις 20:00 με είσοδο 12 ευρώ.

- Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με την αισθαντική της φωνή θα εμφανιστεί ζωντανά στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας στις 20:30 με είσοδο 12 ευρώ.

- η Μάρθα Φριντζήλα τιμά τις Ιωνικές Γιορτές στο Άλσος Νέας Σμύρνης και εμφανίζεται ζωντανά στις 22:30 με ελεύθερη είσοδο.

- Η Νίνα Λοτσάρη ως σοπράνο παρουσιάζει ένα one woman show στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στις 21:00 με είσοδο 12 ευρώ.

- Live θα απολαύσουμε και τον Πέτρο Γαϊτάνο αυτή τη φορά από το Προαύλιο του Θεάτρου Badminton στις 21:00 με είσοδο 15 ευρώ.

- Όσο για τους Χαϊνιδες, θα τους ακούσουμε ζωντανά μέσα από την 9μελή τους μπάντα στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” στον Υμηττό στις 21:00 με είσοδο 12 ευρώ.

Σάββατο 7/9:

- Γιώργος Νταλάρας και Γλυκερία τραγουδούν στο Βεάκειο της Νίκαιας στις 21:00 με είσοδο 18 ευρώ.

- Οι λάτρεις της Jazz θα δώσουν ραντεβού στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι για να απολαύσουν την Big Band του Δήμου σε ένα ατμοσφαιρικό βράδυ.

- Ο Νίκος Ζωιδάκης και η εκπληκτική του λύρα θα εμφανιστούν στο Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών “Μίκης Θεοδωράκης” στις 21:00 με είσοδο 10 ευρώ.

- Νίκος Πορτοκάλογλου και Φίλιππος Πλιάτσικας ολοκληρώνουν το κοινό, καλοκαιρινό, μουσικό τους ταξίδι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 21:00 με είσοδο 12 ευρώ.

- Ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας ξεσηκώσει από το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη στις 21:30 με είσοδο 10 ευρώ.

- Live θα εμφανιστεί και ο Χρήστος Νικολόπουλος σε μια αυθεντική λαϊκή βραδιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο.