Ρέγκε νύχτα τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη

Οι Locomondo γιορτάζουν 10 χρόνια ξέφρενης πορείας στην ελληνική μουσική με ένα μεγάλο πάρτι στο Bolivar Beach Bar την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Με τον καινούργιο δίσκο τους «Οδύσσεια» στις αποσκευές τους, οι Locomondo προσκαλούν το κοινό σε μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη τραγούδι, χορό, ενέργεια και... "rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop". Έχοντας κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, η αγαπημένη τρελοπαρέα θα δώσει σε όλους μας την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσουμε τη καινούργια σεζόν, με παντοτινό σύνθημα το «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και φόντο μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι πάντα κεφάτοι Los Mujeros, το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της Cosmote με το τραγούδι "Hey Woman" και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "Sun After Rain", με balcan rock ύφος και συνεργασίες με τον Νικήτα Κλιντ και τον Vassilikos.

Οι Los Mujeros είναι μια μουσική κολεκτίβα που κινείται μουσικά ανάμεσα σε swing – balkan ρυθμούς ενώ η μουσική τους είναι ένα ιδιαίτερο κράμα παραδοσιακών ήχων των νότιων Βαλκανίων που δένεται αρμονικά με την ελληνική μουσική παράδοση.

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

(Ακτή του Ήλιου, Άλιμος)