Reworks: 3ήμερο party στη Θεσσαλονίκη

To Reworks Festival το οποίο διοργανώνεται για 9η χρονιά στην Θεσσαλονίκη φέτος δίνει ραντεβού με τους φαν της house στις 20,21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά το φεστιβάλ επεκτείνεται από δύο σε τρεις ημέρες και βραδιές, φιλοξενώντας εκτός από την μουσική και ομιλίες – εργαστήρια με θέμα την μουσική. Και φέτος το Reworks θα λάβει χώρα σε περισσότερους από έναν χώρους, εντάσσοντας ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης μέσα σε αυτή την γιορτή.
Με μήνυμά του για φέτος το "We define our future”, καλεί το κοινό να αντισταθεί στην αρνητικότητα της εποχής και προσκαλεί τους καλλιτέχνες και το κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να "ορίσουν” το δικό τους μέλλον, χωρίς αδράνεια και στασιμότητα.

Line up και ειδικά προτζεκτ / Τα πρώτα ονόματα

Και φέτος το Reworks θα προβάλλει πρωτοποριακές μουσικές τάσεις, νέες πολιτιστικές ιδέες μέσα από το αστικό περιβάλλον παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Tο παιδί- θαύμα Paul Kalkbrenner από το Βερολίνο αγαπητός όσο λίγοι στην χώρα μας, ο θρύλος της αμερικανικής Techno & House Josh Wink θα φιλoξενηθούν μαζί με μερικά από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της χρονιάς όπως τους Αμερικανούς Maceo Plex & Danny Daze σε μια παρουσίαση της Ellum, τους Βρετανούς Εats Everything & Bicep.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επίσης στην Θεσσαλονίκη η δισκογραφική εταιρεία Desolat με την tINI και τον Robert Dietz. Παράλληλα για μια ακόμη χρονιά θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα παρουσίασης νέων και πρωτοπόρων Ελλήνων καλλιτεχνών. Τα πρώτα ονόματα για το Reworks 2013 είναι: Paul Kalkbrenner (Γερμανία), Josh Wink (Η.Π.Α), Maceo Plex (Η.Π.Α), Danny Daze (Η.Π.Α), tINI (Γερμανία), Robert Dietz (Γερμανία), Eats Everything (H.Bασίλειο), Bicep (Η. Βασίλειο), Ison/ Actor One (Ελλάδα), Stassy (Ελλάδα), Darktom & George Adi (Ελλάδα).

Τιμές εισιτηρίων
Εισιτήριο τριημέρου (20,21 & 22.9.2013): 50 ευρώ (περιορισμένος αριθμός 500 εισιτήρια)
Μονοήμερο εισιτήριο Παρασκευής 20.9.2013 - (ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα: 15 ευρώ (περιορισμένος αριθμός 200 εισιτήρια)
Μονοήμερο εισιτήριο Σαββάτου 21.9.2013 - Μύλος: 25 ευρώ προπώληση, 30 ευρώ ταμείο 
Μονοήμερο εισιτήριο Κυριακής 22.9.2013 - THE MET HOTEL Rooftop: 20 ευρώ (περιορισμένος αριθμός 100 εισιτήρια).