Στις μουσικές σκηνές της πόλης

Ρεμπέτες και έντεχνοι, νεότεροι ή παλιοί αγαπημένοι, οι Έλληνες καλλιτέχνες στηρίζουν τις μουσικές σκηνές.

Ας δούμε τις σημαντικότερες εμφανίσεις τους:

Ακτή Πειραιώς:

Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Νίκος Ζιώγαλας και Τζόνι Βαβούρα στην παράσταση “Τα Παιδία Παίζει” κάθε Παρασκευή και Σάββατο. (Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος)

Αρχιτεκτονική:

Live με τον Ορφέα Περίδη κάθε Παρασκευή ενώ κάθε Σάββατο στη σκηνή ανεβαίνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (Πειραιώς 116 & Ελασιδών 6, Γκάζι)

Γραμμές:

Μανώλης Μητσιάς, Αφροδίτη Μάνου και Γιάννης Μηλιώκας στη μουσική παράσταση “Τα τραγούδια που επιμένουν” των Ρέππα – Παπαθανασίου. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο. (Κων/πόλεως 111, Κεραμεικός)

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο:

Η Έλλη Πασπαλά και οι Apurimac, λικνίζονται σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, κάθε Παρασκευή. Όσο για τα Σάββατα, στη σκηνή ανεβαίνει ο Γιώργος Μαργαρίτης που ερμηνεύει από Βαμβακάρη μέχρι Τσιτσάνη και Μαχαιρίτσα. (Λεωφ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη)

Gotham:

Ροκ διάθεση στη νέα μουσική σκηνή της πόλης με τους Onirama να τραγουδούν live από Πέμπτη ως και Σάββατο (Λεωφ. Κηφισίας 10-12, Agora Center, Μαρούσι).

Κύκλος Live Stage:

Εδώ συναντάμε τη Νατάσσα Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο, κάθε Σάββατο (Ι. Οδός 74, Βοτανικός)

Σταυρός του Νότου:

Ο Σωκράτης Μάλαμας εμφανίζεται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στον χώρο του Club, συναντάμε τη Ραλλία Χρηστίδου κάθε Δευτέρα, ενώ τις Τετάρτες σειρά έχει η Ματούλα Ζαμάνη.

 

Όσο για τον χώρο του Plus, κάθε Σάββατο ερχόμαστε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και κάθε Παρασκευή για τον Πάνο Μουζουράκη και το Θανάση Αλευρά στην παράσταση “Άπαντα”. (Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος)

Tas Stage:

Δημήτρης Μπάσης και Μελίνα Ασλανίδου live κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. (Βουτάδων 6, Γκάζι)

Troika Club:

Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει με το γνωστό ορμητικό του χιούμορ και την ξεχωριστή του σάτιρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο. (Πειραιώς 178, Ταύρος)

Χελώνα:

Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα-Σπείρα στην “Αγκαλιά τη μεγάλη” κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τη σκυτάλη παίρει η Γιώτα Νέγκα με αξέχαστα κομμάτια μεγάλων δημιουργών τις Δευτέρες. (Δεκελέων 26, Γκάζι)