Lemonade taste: Ντουέτο Αντέλ – Μπιγιονσέ!

Ενθουσιασμός στους φαν - Ο δίσκος Formation θα κυκλοφορήσει Παρασκευή 1 Απριλίου

Φουντώνουν οι φήμες και πάλι για συνεργασία μεταξύ της Μπιγιονσέ και της Αντέλ, κάτι που το είχε επιβεβαιώσει η Βρετανίδα τραγουδίστρια με την επιστροφή της τον Νοέμβριο. Τότε, σε δηλώσεις της δεν αρνήθηκε ότι δέχτηκε αίτημα για συνεργασία με την Λατίνα τραγουδίστρια.

Τώρα όμως, ένα τραγούδι από τον νέο δίσκο της Μπιγιόνσε διέρρευσε στην διαδικτυακή πλατφόρμα Tidal και οι θαυμαστές των δύο σούπερ σταρ αναθάρρησαν!

Σύμφωνα όμως με το Ε! News το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ με τίτλο Formation, θα κυκλοφορήσει μάλιστα αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου,  αντί στις 8 Απριλίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. 

Στον νέο δίσκο της Μπιγιονσέ  θα περιλαμβάνονται κομμάτια με την Αντέλ, τον Τζέι Ζ, τον Κάνιε Γουέστ, την Νίκι Μινάζ, την Μαράια Κάρεϊ και τον Φρανκ Όσιαν. Συνολικά ο δίσκος θα έχει 14 τραγούδια.

Το τραγούδι με την Adele θα λέγεται Lemonade taste, σύμφωνα με το δελτίου τύπου της εταιρίας παραγωγής, που διέρευσε στο διαδίκτυο.

Πάντως, υπάρχουν και οι πιο... ψύχραιμες φωνές που λένε ότι - δεδομένου ο δίσκος θα βγει στην Πρωταπριλιά, ίσως όλο αυτό είναι απλώς ένα ψέμα, λόγω της ημέρας! 

Υπομονή μέχρι αύριο....