Συναυλία του Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη στην Πάφο

Ένα μουσικό οδοιπορικό με διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου δημιουργού, Μίμη Πλέσσα, θα παρουσιάσουν αύριο στην πλατεία του Δημαρχείου Πάφου ο ίδιος και ο Κύπριος ερμηνευτής και μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου, με τη συνοδεία της Ορχήστρας των Αισθήσεων.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως: «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Το άγαλμα», «Ποια νύχτα σ' έκλεψε», «Τι σου' κανα και πίνεις», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείχτες», «Δώδεκα μαντολίνα», «Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου». Ο Μίμης Πλέσσας θα βρίσκεται στο πιάνο, στην ερμηνεία, τις ενορχηστρώσεις, τη μουσική διεύθυνση και τα πλήκτρα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην κιθάρα και το μπουζούκι ο Ιάσονας Μαυρογεώργος, στα τύμπανα ο Αλέξανδρος Κούρος, στο βιολί ο Κώστας Χατζόπουλος, στο φλάουτο η Κωνσταντίνα Ρούσσου, στο σαξόφωνο ο Φοίβος Μποζάς και στο μπάσο ο Λουκάς Kερκύρας.

Επίσης, ο Μίμης Πλέσσας και ο Μαυρίκιος θα παρουσιάσουν την πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία, με τίτλο «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές», που θα κυκλοφορήσει σύντομα και περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια, τα οποία εμπιστεύεται ο συνθέτης στον ερμηνευτή σε στίχους της Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με σεβασμό στο έργο του μεγάλου δημιουργού, εμπνέεται από αυτό, ερμηνεύει και ενορχηστρώνει μερικά από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τα οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις φωνές των μεγαλυτέρων ερμηνευτών του Ελληνισμού, καταθέτοντας τη δική του προσωπική μουσική σφραγίδα.