Διπλό ραντεβού με το φαινόμενο κουβανέζικης μουσικής

Έχουν χαρακτηριστεί ως “το φαινόμενο της κουβανέζικης μουσικής”.

Οι Orquesta Buena Vista Social Club έρχονται για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα και μαζί τους φέρνουν έντονο άρωμα Κούβας σε δύο πολλά υποσχόμενα, χορευτικά events.

Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε το 1998 στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στο οποίο έδωσαν ένα εκρηκτικό live με παγκόσμια απήχηση που άμεσα τους κατέστησε πρώτους στις λίστες με τα πιο αγαπητά συγκροτήματα.

Πλέον, 14 χρόνια αργότερα, οι Buena Vista Social Club παρουσιάζουν μια παγκόσμια περιοδεία, από την οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα και υπόσχονται… τι άλλο; Μουσικές από την Κούβα και πολύ χορό!

Έτσι, θα τους δούμε ζωντανά με 13 μουσικούς επί σκηνής σε δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ αυτή τη φορά μαζί τους θα δούμε και την Omara Portuondo στα φωνητικά και τους Jesus "Aguaje" Ramos, Barbarito Torres και Guajiro Mirabal που συνοδεύονται από μια αφρόκρεμα νέων κουβανών μουσικών: Pedro Pablo, Rolando Luna, Papi Oviedo, Idania Valdés, Carlos Calunga, Filiberto Sanchez, La Noche, Angel Terry, Luis Alemany, Guajirito Mirabal.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, Ιβανώφειο (Κλειστό Ηρακλή), Αγίου Δημητρίου 159, κοντά στο Πανεπιστήμιο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Προπώληση: 20 ευρώ (αρένα) και 25 ευρώ (κερκίδα). Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, θα πωλούνται προς 23 ευρώ (αρένα) και 28 ευρώ (κερκίδα), αντίστοιχα.

ΑΘΗΝΑ: Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do), Μωραϊτίνη 2, Δέλτα Φαλήρου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Προπώληση: 20 ευρώ (αρένα) και 26 ευρώ (κερκίδα). Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, θα πωλούνται προς 25 ευρώ (αρένα) και 30 ευρώ (κερκίδα), αντίστοιχα.