Μένω σπίτι και παίζω επιτραπέζια

Από την Κατερίνα Μαραγκού

Αγοράστε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας χαρίσει ατελείωτες στιγμές χαρά και ψυχαγωγίας. Αφοσιωθείτε στο παιχνίδι μαζί με φίλους ή με τα παιδιά σας και ξεχάστε για λίγο όλα όσα σας απασχολούν.

Οι άποικοι του Κατάν από τον Klaus Teuber, είναι ένα παιχνίδι με παρελθόν και εκατομμύρια ενθουσιώδεις παίκτες σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες  χτίζουν οικισμούς, κατασκευάζουν δρόμους και ανταλλάσσουν πρώτες ύλες ανάμεσα στα χωριά και τις πόλεις. .Το ΚΑΤΑΝ λοιπόν είναι η έδρα σας… έτσι ονομάζετε το νησί που θα ανακαλύψετε μαζί με τους συντρόφους σας στο σαλόνι του σπιτιού σας.  Άλλοτε ο πηλός θα υπάρχει σε αφθονία, άλλοτε θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πέτρες, όλοι πάντα θα θέλουν περισσότερο μαλλί, ξυλεία και σιτάρι. Οι ευκαιρίες για πλουτισμό και εξάπλωση θα είναι πολλές – για εσάς, αλλά και τους συμπαίκτες σας. Σύντομα το νησί θα γεμίσει κόσμο και η αναζήτηση γης και πρώτων υλών θα γίνει όλο και πιο δύσκολη. Στο τέλος, ένα είναι το σίγουρο: μόνο ένας μπορεί να κυριαρχήσει στο Κατάν. Θα είστε εσείς αυτός;

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να συμμετάσχουν έως και 4  παίκτες από δέκα ετών και πάνω. Η διάρκεια του είναι συνήθως 75’ ενώ κοστίζει  29,99ευρώ.

“Πανδημία”

Αν έχετε στη διάθεση σας και άλλο χρόνο επιλέξτε να παίξετε "Πανδημία" και γίνεται εσείς και οι φίλοι σας μέλη μιας καλά εκπαιδευμένης ομάδας επιστημόνων. Θα κληθείτε όλοι μαζί να αντιμετωπίσετε  τέσσερις θανατηφόρες ασθένειες. Η ομάδα σας θα ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο προσπαθώντας να ανακόψει το κύμα επιδημιών και να αναπτύξει τα απαραίτητα μέσα για την εύρεση των θεραπειών. Θα πρέπει να συνεργαστείτε, χρησιμοποιώντας ο καθένας τις ιδιαίτερες ικανότητες του, με σκοπό να εξολοθρεύσετε τις ασθένειες πριν αυτές εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο.
Ο χρόνος κυλάει καθώς ξεσπούν συνεχώς επιδημίες και η μάστιγα εξαπλώνεται. Θα καταφέρετε να βρείτε τις θεραπείες έγκαιρα; 
Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι στα χέρια σας! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας άνω τον 16 ετών. Θα το βρείτε στην τιμή των 27,99 ευρώ.