Στο σπίτι με το σύντροφό μου

Από την Κατερίνα Μαραγκού

Αν τον τελευταίο καιρό βιώνετε κάποια κρίση με το/τη σύντροφό σας καλό θα ήταν να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά που θα βοηθήσει και τους δυο σας να χαλαρώσετε και να δείτε τη σχέση σας με άλλα μάτια...

Προσκαλέστε, λοιπόν, το σύντροφό σας στο σπίτι σας ακόμα και αν συζείτε ή είσαστε παντρεμένοι μέσω email.Φτιάξτε μια ωραία ηλεκτρονικής μορφής πρόσκληση και αιφνιδιάστε τον ευχάριστα ενώ βρίσκεται στη δουλειά του.

Οργανώστε τη βραδιά με δείπνο, ένα ακριβό κρασί και ένα τελευταίας κυκλοφορίας dvd.

Μαγειρέψτε του το αγαπημένο του φαγητό, φτιάξτε και ένα ιδιαίτερο  γλυκό για να καταλάβει ότι ασχοληθήκατε πολύ με το δείπνο και ότι το οργανώσατε με πολλή αγάπη και υποδεχτείτε τον με την ακαταμάχητη γοητεία σας.  

Επιλέξτε να παρακολουθήσετε την ταινία τα "Ετερώνυμα αγαπιούνται" που κυκλοφόρησε σε dvd τον Οκτώβριο και αναφέρεται στην ιστορία δύο  ερωτευμένων ανθρώπων  που αποφάσισαν να γράψουν μαζί το μανιφέστο της ζωής ξεκινώντας από έναν βασικό κανόνα την Ειλικρίνεια. Ο ένας από τους δύο όμως δεν είναι ειλικρινής και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

Βλέποντας την ταινία δύο πράγματα θα συμβούν, ή θα σας αποπροσανατολίσει από τα δικά σας προβλήματα και θα ξεπεράσετε ανώδυνα την κρίση στη σχέση σας ή θα σας δώσει το έναυσμα για κουβέντα και ανάλυση του προβλήματός σας. Πάντως, η επιλογή σας να μείνετε με το σύντροφό σας σπίτι και να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο βλέποντας ένα αισθηματικό dvd είναι απολύτως ασφαλής και το πιο πιθανό είναι ότι θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.