Μένω σπίτι και βλέπω ταινίες

Από την Κατερίνα Μαραγκού

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες κυκλοφορούν από την village. 

Απο τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», έρχεται  η πρώτη από την τριλογία ταινιών που βασίζονται στο αριστούργημα Χόμπιτ  του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν ,  «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι», για να σας ταξιδέψει σε μια επική αναζήτηση στην οποία θα συναντήσετε όλους τους αγαπημένους ήρωες της επιτυχημένης τριλογίας.

Παράλληλα από την ίδια εταιρεία μην χάσετε τον Ρομπ Λόου και την Κάρι-Αν Μος, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην ταινία «Στα Μαχαίρια» θέτοντας ερωτήματα σχετικά με την ηθική και την πολιτική.

Κυκλοφορεί, επίσης, η οικογενειακή ταινία «Οι Περιπέτειες του Κόκκινου Σκύλου» η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και  δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Μια πολύ αξιόλογη παιδική ταινία κυκλοφορεί σε dvd από την universal. Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία μπαλέτου, η Barbie πρωταγωνιστεί ως η μπαλαρίνα Κριστίν, ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει μεγάλη μπαλαρίνα. Λίγο πριν από μια μεγάλη παράσταση, οι πουέντ της Κριστίν χαλάνε και η ίδια τρέχει στο αγαπημένο της κατάστημα για να αγοράσει καινούργιο ζευγάρι. Ξεχωρίζει ένα ροζ ζευγάρι πουέντ και μόλις τις δοκιμάζει, μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο του αγαπημένου της μπαλέτου, της Ζιζέλ. Όχι μόνο αυτό, αλλά χορεύει και τον πρώτο ρόλο! Προς έκπληξη της, χορεύει τέλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες φιγούρεs

"Αννα Καρένινα"

Από την εταιρεία feel good κυκλοφορεί σε dvd η ιστορία της Αννας Καρένινα. Παρακολουθείστε τον παράφορο ερωτά της, για τον κομψό κόμη Βρόνσκι, την απεγνωσμένη της  προσπάθεια  να βρει την αλήθεια και το νόημα της ζωής της και τελικά το μεγάλο αδιέξοδο.

Μια παλαιότερη ταινία αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα βρίσκεται ανάμεσα  στις πρόσφατες κυκλοφορίες dvd από την Audio Visual. Επειδή όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία παρακολουθείστε το "Έστω για μια στιγμή" και την ιστορία του Μάρκ και της Σάρα που μετά από την μεγάλη τους περιπέτεια βρίσκουν τη δύναμη να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

"Παίζοντας με την αγάπη"

Μια κωμωδία παραγωγής 2012 κυκλοφορεί σε dvd, από την εταιρεία Odeon, με τους Τζεραρντ Μπατλερ, την Τζέσικα Μπίλ και την Ουμα Θερμαν. Θα αποτελούσε  μια ενδιαφέρουσα επιλογή αφού πρόκειται για κωμωδία και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ανάγκη από λίγο γέλιο και διασκέδαση αυτή την εποχή. Η υπόθεση αφορά έναν 30άρη απένταρο και διαζευγμένο που κάποτε ήταν ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Real και η Milan. Η πρώην σύζυγός του, Στέισι, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του, Λιούις, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του. Όταν δέχεται μια πρόταση για να γίνει προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με την Στέισι και τον Λιούις. Τώρα όμως θα πρέπει να βρει κι έναν τρόπο να αντισταθεί στο ασταμάτητο φλερτ από τις πανέμορφες μαμάδες των αγοριών που προπονεί.