Με Elysium και Milers ξεκινά η νέα κινηματογραφική εβδομάδα (22-28/8)

Μια νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά με νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες

Elysium

Στο μέλλον η ανθρωπότητα είναι χωρισμένη στα δύο: στη Γη -που βρίσκεται σε μια κατάσταση αναρχίας- ζουν οι φτωχοί, ενώ οι πλούσιοι έχουν καταφύγει στον διαστημικό σταθμό Elysium. Όταν ένα ατύχημα αναγκάζει τον Μαξ να ταξιδέψει στον διαστημικό σταθμό, οι ισορροπίες αλλάζουν... Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ματ Ντέιμον.

Το Κρυφό Πάθος της Τερέζ Ντ.

Στην τελευταία ταινία του Κλοντ Μίλερ πριν από τον θάνατό του, βρίσκουμε την Οντρέ Τοτού σε ρόλο φεμινίστριας. Η ταινία προβλήθηκε στην τελετή λήξης του περσινού Φεστιβάλ των Καννών.

Αεροπλάνα

Μετά τα αυτοκίνητα, έρχονται τα Αεροπλάνα. Ο Ντάστι είναι ένα ψεκαστικό αεροσκάφος που  θέλει να λάβει μέρος σε αγώνες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον φόβο που νιώθει για τα ύψη.

Οικογένεια Μίλερ

Ένας έμπορος ναρκωτικών θα αναλάβει τη μεταφορά μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Προκειμένου να περάσει απαρατήρητος θα ζητήσει την βοήθεια μιας στρίπερ, ενός αγοριού που έχει εμμονή μαζί του και μιας νεαρής πανκ. Και μόνο η υπόθεση μάς προετοιμάζει για μία κωμωδία εφηβικού χιούμορ και με κλισέ αστεία.

Ο Κύκλος του Mobius

Ρώσοι κατάσκοποι παρακολουθούν έναν Ρώσο μεγιστάνα. Ζητούν τη βοήθεια Αμερικανίδας εργαζόμενής του, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή συνεργάζεται και με τη CIA. Ο επικεφαλής των Ρώσων πρακτόρων θα συνάψει ερωτική σχέση μαζί της, απειλώντας την μυστικότητα της επιχείρησης.

Κωδικός Ασφαλείας

Άλλη μια κατασκοπευτική περιπέτεια. Ένας πράκτορας της CIA μετατίθεται σε απομονωμένο σταθμό αναμετάδοσης κωδικών σε βρετανική επαρχία. Όλα κυλούν ήσυχα μέχρι τη στιγμή που ο σταθμός δέχεται επίθεση.