Σοκάρει ο Ντεπαρντιέ στο ρόλο του Στρος Καν

Το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά έκανε η ταινία “Welcome to New York” με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Η ταινία, είναι σε σκηνοθεσία του Εϊμπελ Φεράρα και το θέμα της είναι το πρόσφατο σκάνδαλο του Ντομινίκ Στρος Καν το οποίο ωστόσο παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο βρώμικα που έχουν γίνει ποτέ.

Από την εποχή που ο Ντομινίκ Στρος Καν ήρθε στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας του γνωστού σκανδάλου με την καμαριέρα στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έγινε με τη σειρά του ακόμη πιο διάσημος με την επαναστατική απόφασή του να εγκαταλείψει τη Γαλλία και να γίνει Ρώσος πολίτης, προκειμένου να αποφύγει την αυστηρή φορολογική πολιτική του Φρανσουά Ολάντ.

Και οι δύο άνδρες είναι αυτή τη στιγμή το θέμα συζήτησης σε όλον τον πλανήτη, κλέβοντας κυριολεκτικά κάθε παράσταση από οποιονδήποτε σταρ βρίσκεται με ταινία του στο Φεστιβάλ Καννών που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου και ο λόγος δεν είναι άλλος από το trailer της ταινίας “Welcome to New York” η προβολή του οποίου συνέπεσε χρονικά με το φεστιβάλ.

Σε όλη τη διάρκεια του trailer οι ερωτικές περιπτύξεις του Ντεπαρντιέ κυριαρχούν, ενώ ήδη τα σχόλια ποικίλουν εξαιτίας του εξαιρετικά πρόστυχου περιεχομένου της ταινίας.

Δείτε το trailer: