H «Πεντάμορφη» Έμα Γουότσον η μεγάλη νικήτρια στα MTV Movie&Tv Awards

Φυσικά, το «Beauty and the Beast» βραβεύτηκε ως η καλύτερη ταινία – μην ξεχνάτε ότι στα MTV ψηφίζουν κυρίως οι έφηβοι της Αμερικής

H Έμα Γουότσον αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια των κινηματογραφικών βραβείων του MTV, στην χθεσινή τελετή απονομής  στο Shrine Auditorium του Λος 'Αντζελες. Η Γουότσον κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στην φωτεινή υπερπαραγωγή «Η Πεντάμορφη και το τέρας» και παρέλαβε το τεράστιο κυπελάκι με τα ποπ-κορν φανερά συγκινημένη.

Φυσικά, το «Beauty and the Beast» βραβεύτηκε ως η καλύτερη ταινία – μην ξεχνάτε ότι στα MTV ψηφίζουν κυρίως οι έφηβοι της Αμερικής και το κοινό του καναλιού είναι έως 25 ετών.

Για πρώτη φορά φέτος, τα MTV Movie Awards βράβευσαν και τηλεοπτικά προγράμματα, ηθοποιούς και παρουσιαστές και  μετονομάστηκαν σε MTV Movie&Tv Awards, Επίσης, είχαν νέες κατηγορίες όπως το βραβείο καλύτερου φιλιού, του καλύτερου τσακωμού και  του καλύτερου «κακού».

Η παγκοσμίως διάσημη Έλεν ντε Τζένερις ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης παρουσιάστριας σόου αλλά έχασε από τον Trevor Noah του The Daily Show.

Στα ριάλιτι, δεν κέρδισε ούτε το America's Got Talent, ούτε το The Voice,  ούτε το MasterChef Junior με τον Γκόρντον Ράμσευ. Οι νεαροί αμερικάνοι ψήφισαν το άγνωστο στο ελληνικό κοινό (τουλάχιστον προς το παρόν) RuPaul's Drag Race.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΕΣ 

Αντίθετα από τα Oscar, τα Grammy και τα Emmy, τα MTV Movie Awards, εδώ και 26 χρόνια θεωρούνται μια γιορτή της ποπ κουλτούρας, απονέμονται έπειτα από ηλεκτρονική ψηφοφορία στο Διαδίκτυο ανοικτή σε όλους. Στις ΗΠΑ το καλλιτεχνικό γεγονός που μεταδίδεται ζωντανά έχει μεγάλη τηλεθέαση, ενώ μεγάλο μέρος της αφρόκρεμας του κινηματογράφου δίνει το παρών στη εκδήλωση αυτή.