Δεύτερο trailer για το πολυαναμενόμενο The Giver

Το δεύτερο τρειλερ του The Giver  μας υπόσχεται περισσότερα. Αν στο πρώτο τρέιλερ είχαμε εντυπωσιαστεί από το καστ, στο νέο οι δημιουργοί μας δίνουν περισσότερα στοιχεία για τις περιπέτειες του νεαρού πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα γεμίζουν την οθόνη με έναν φουτουριστικό κόσμο που μας γεμίζει προσδοκίες για μια αξιόλογη ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Στο The Giver πρωταγωνιστούν ο ανερχόμενος , Brenton Thwaites, μαζί με τους Meryl Streep και Jeff Bridges που εμφανίζονται ως οι δύο βασικοί αντίπαλοι.

Σε μια ουτοπική κοινωνία που έχει εξαλειφθεί ο πόλεμος, ο πόνος και η δυστυχία, ο νεαρός πρωταγωνιστής θα ανακαλύψει τον “πραγματικό” κόσμο. Έχοντας το βάρος να κουβαλάει τις μνήμες του πόνου και της δυστυχίας της ανθρωπότητας, ο νεαρός ήρωας θα πρέπει να κρύψει την αλήθεια ή να σπάσει την βιτρίνα αυτού του “τέλειου” κόσμου, πράγμα που θα τον φέρει σε σύγκρουση με την άρχουσα τάξη.

Έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον μας από το πρώτο τρέιλερ, το νέο promo της ταινίας έρχεται να μα δώσει περισσότερες πληροφορίες για τους βασικούς χαρακτήρες, παίζοντας το χαρτί των οσκαρικών δεύτερων ρόλων, αλλά και να μας μυήσει στον ψυχισμό του πρωταγωνιστή αλλά και της κοινωνίας στην οποία ζει. Σίγουρα, δεν είναι μια ταινία που θα μας αφήσει αδιάφορους.