Οι ταινίες που θα μας απασχολήσουν το 2014

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, πιάνουμε ήδη τον εαυτό μας να ανυπομονεί να παρακολουθήσει τα νέα σίκουελ, τη δράση και τους υπερήρωες που θα προβληθούν στη μεγάλη οθόνη.

Κρατήστε σημειώσεις...

Her

Ο Spike Jonze παρουσιάζει μία ιδιόμορφη ιστορία αγάπης για έναν άντρα που ερωτεύτηκε... μία φωνή (της Scarlett Johansson συγκεκριμένα). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Joaquin Phoenix και η Amy Adams.

RoboCop

Η πρώτη έκδοση του RoboCop παρουσιάστηκε το 1987 και έτσι πλέον είμαστε παραπάνω από έτοιμοι για να δούμε τις νέες περιπέτειές του, σε ένα remake υπογεγραμμένο από τον Paul Verhoeven. Παίζουν: Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson και Michael Keaton.

The Monuments Men

Ουσιαστικά πρόκειται για μία... παραλλαγή του Ocean's 11... η οποία είναι γυρισμένη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι George Clooney, Matt Damon, Bill Murray και John Goodman ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα και η ταινία αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

The Grand Budapest Hotel

Αν θαυμάζετε τον Wes Anderson, προετοιμαστείτε για μια ιδιαίτερη κωμωδία που περιγράφει τις περιπέτειες ενός concierge ξενοδοχείου (που υποδύεται ο Ralph Fiennes) στην προσπάθειά του να αποφύγει μία έρευνα για φόνο.

Veronica Mars

Η Kristen Bell επιστρέφει ως η καλτ αγαπημένη ιδιωτική ντετέκτιβ Veronica Mars. Ανυπομονούμε!

Captain America: The Winter Soldier

Αν δεν παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σίκουελ για τον Chris Evans ή την Scarlett Johansson, κάντε το τουλάχιστον για τον Robert Redford ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Captain America.

The Amazing Spider-Man 2

Μέσα στη χρονιά θα επιστρέψει και ο άνθρωπος-αράχνη με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx, Paul Giamatti και φυσικά τον Andrew Garfield που θα υποδύεται τον Spiderman.

Godzilla

Σκηνοθετεί ο Gareth Edwards, ωστόσο στην ταινία με το θρυλικό μεγάλο τέρας, θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Bryan Cranston αλλά και τον Ken Watanabe.

X-Men: Days of Future Past

Σε αυτό το σίκουελ ετοιμαζόμαστε να δούμε το παλιό καστ του X-Men να δρα παράλληλα με το νέο. Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine, ο Peter Dinklage ("Game of Thrones") εμφανίζεται και πάλι και οι Patrick Stewart and Ian McKellen ανεβαίνουν μαζί στη μεγάλη οθόνη.

Transformers: Age of Extinction

Εκρήξεις, αυτοκίνητα που μεταμορφώνονται σε ρομπότ... κι άλλες εκρήξεις! Ό, τι και να λέμε θα είναι μία από τις πιο εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς... πάλι!

Hercules

Δύο ταινίες με κεντρικό ήρωα τον Ηρακλή πρόκειται να δούμε φέτος. Η μία θα έχει πρωταγωνιστή τον Kellan Lutz από το Twilight, και η δεύτερη τον Dwayne Johnson.

Guardians of the Galaxy

Η Disney συναντά την Marvel και κάπως έτσι οι Chris Pratt, John C. Reilly και Karen Gillian ετοιμάζονται να μας εντυπωσιάσουν σε μία ταινία που θα ακούγεται και η φωνή του Vin Diesel.

The Giver

Η ουτοπική κοινωνία της βραβευμένης συγγραφέα Lois Lowry όπως φαίνεται θα απασχολήσει αρκετά. Στην συγκεκριμένη ταινία θα δούμε να παίζει και η Taylor Swift, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Meryl Streep, Jeff Bridges, Katie Holmes και Alexander Skarsgard.

Gone Girl

Βαζίεται στο ομώνυμο best seller των New York Times και πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck και Rosamund Pike.

Interstellar

Το διαστημικό ταξίδι στη νέα ταινία του Christopher Nolan περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους Anne Hathaway και Matthew McConaughey.

The Hunger Games: Mockingjay — Part I

Αποτέλεσε μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της χρονιάς που πέρασε. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος με τις νέες περιπέτειες της Jennifer Lawrence η οποία πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη ταινία για τρίτη φορά.

Horrible Bosses 2

Η Warner Bros ετοιμάζεται για τη δεύτερη σπαρταριστή κωμωδία του Horrible Bosses και μάλιστα με πρωταγωνιστές και πάλι τους Jason Bateman, Charlie Day και Jason Sudeikis.

Exodus

Ο Christian Bale σε ρόλο Μωυσή! Αυτό κι αν είναι κινηματογραφική είδηση! Προετοιμαζόμαστε για τη νέα ταινία του Ridley Scott.

The Hobbit: There and Back Again

Φήμες λένε πως πρόκειται για την καλύτερη ταινία από την τριλογία του Hobbit. Αναμένεται να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι...

Non-Stop

Το “Taken”... σε αεροπλάνο αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Liam Neeson.