Ήρθαν τα Χριστούγεννα στις σκοτεινές αίθουσες: Τρεις χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ήρθαν τα Χριστούγεννα (είναι καθ' οδόν δηλαδή) και οι σκοτεινές αίθουσες, όπως κάθε χρόνο, θα προβάλλουν ταινίες με χριστουγεννιάτικο θέμα.

Τρεις παραγωγές που βγαίνουν στη μεγάλη οθόνη αυτές τις μέρες ξεχωρίζουν.

"Μια φορά το χρόνο"

Η οικογένεια Κούπερ: τέσσερις γενιές της οικογένειας μαζεύονται γύρω από το τραπέζι για το καθιερωμένο δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων. Από την οικογενειακή σύναξη θα... παρελάσουν μια σειρά απρόσμενοι επισκέπτες ενώ και κάποια τυχαία περιστατικά θα διαλύσουν το ήρεμο, οικογενειακό κλίμα της βραδιάς.

Πρωταγωνιστούν οι Ντάιαν Κίτον, Ολίβια Γουάιλντ και Τζον Γκούντμαν.

"The Night Before"

Τρεις φίλοι από τα παλιά που έχουν παράδοση να συναντιούνται κάθε παραμονή Χριστουγέννων, από τότε που ήταν παιδιά, ετοιμάζονται για μια τελευταία Παραμονή όπου σκοπεύουν να το κάψουν, πριν περάσουν στη φάση του έγγαμου βίου, των πατρικών ευθυνών και των υποχρεώσεων της δουλειάς.

Πρωταγωνιστούν Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σεθ Ρόγκεν και Άντονι Μακί.

Το "The Night Before" βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου.

"Krampus"

Σκοτεινό και τρομακτικό, η... θρίλερ πλευρά των Χριστουγέννων. Μια οικογένεια, που δεν πιστεύει πλέον καθόλου στο πνεύμα των Χριστουγέννων και τιμωρείται από μια διαβολική δύναμη, που ονομάζεται Κράμπους.

Για να καταφέρουν να σωθούν πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κλείσουν τις πόρτες της κόλασης και να νικήσουν αυτό το αρχαίο πνεύμα.

Στα σινεμά από 17 Δεκεμβρίου.