Για να είστε στη τρίχα…. χωρίς άγχος

Οτιδήποτε απλοποιεί τη ζωή μας,  μας είναι χρήσιμο.

Αν λοιπόν είστε το στυλ του άνδρα που θέλει να είναι πάντα περιποιημένος σίγουρα θα δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο αψεγάδιαστο ντύσιμο. Το πουκαμισό σας δεν αρκεί να είναι φρεσκοσιδερωμένο θα πρέπει το κολάρο του να στέκεται σωστά γιατι διαφορετικά η εικόνα θα είναι αντιαισθητική. Χρησιμοποιόντας μπανέλες το αποτέλεσμα θα είναι άψογο. Εκτός απο τις πλαστικές που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε και ξύλινες που σίγουρα κρατήσουν το γιακά σας.... στο ύψος του. 

Περισσότερα εδώ

Το σιδέρωμα σύνηθως δεν είναι αγαπημένη ασχολία. Ειδικά όταν βιάζεστε  και ανακαλύπτετε  στο... παρα πέντε οτι η γραβάτα σας είναι τσαλακωμένη μόνο μια μικροσυσκευή σιδερώματος  μπορεί να σας σώσει. 

Περισσότερα εδώ

Για να μην έχετε άγχος σχετικά με την περιποιήση των αγαπημένων σας λουλουδιών σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει μια συσκευή που θα σας ενημερώνει για τις ανάγκες τους αρκεί να την έχετε συνδέσει με το κινητό σας.

Την  έξυπνη μικροσυσκευή θα την τοποθετείτε στη γλάστρα σας και εκείνη ανάλογα με την θερμοκρασία και το πως αυτή επηρεάζει τα φυτά σας θα σας καθοδηγεί έτσι ώστε να τα έχετε πάντα στο ιδανικό σημείο και να τα ποτίζετε με την σωστή συχνότητα.

Περισσότερα εδώ

Δεν χρειάζετε να έχετε πια άγχος για την βαλίτσα σας. Υπάρχει μια μικροσυσκευή που ανα πάσα στιγμή σας ενημερώνει για το που βρίσκονται οι αποσκευές σας. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να την τοποθετήσετε μέσα στη βαλίτσα σας και ο αισθητήρας της θα επικοινωνήσει με το τηλεφωνό σας μέσω Bluetooth.

Περισσότερα εδώ