Μαθαίνουμε να δημιουργούμε σε νέο χώρο

Ένας νέος χώρος δημιουργίας έρχεται στην πόλη και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη χαρά της δημιουργίας μέσα από σεμινάρια και δραστηριότητες που σχετίζονται με διάφορες μορφές τέχνης.

Έμπειροι καλλιτέχνες, τεχνίτες και επαγγελματίες από το χώρο της δημιουργίας προσφέρουν τις γνώσεις τους μέσα από θεματικά ταχύρρυθμα σεμινάρια σε ολιγομελή γκρουπ, και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τις δεξιότητές μας και να μάθουμε νέες τέχνες και τεχνικές, σε πολύ προσιτές τιμές. Και –γιατί όχι;- να αναπτύξουμε νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Στη Magenta θα μάθουμε και θα καλλιεργήσουμε το ταλέντο μας σε: Ζωγραφική (εισηγήτρια η εικαστικός Σταυρούλα Καζιάλε), Χαρακτική (Σταυρ.Καζιάλε), Αγιογραφία (Μαρία Χατζηβασιλείου), Εικαστικό εναλλακτικό κόσμημα (Σταυρ. Καζιάλε), Ικεμπάνα (Χρυστάλλα Καραισαρίδου), Πάτσγουορκ (Μάνια Χατζηιωαννίδη), Ραπτική (Tamashii team), Πλέξιμο (Μάνια Χατζηιωαννίδη), Διακοσμητικές τεχνικές (Μagenta team), Κόσμημα-ραπτική-πλέξιμο για κορίτσια 11-14 ετών (Χριστίνα Βαρηά).

Όσο για τα παιδιά, θα λειτουργεί καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά 5-12 ετών με την Στ.Καζιάλε, εικαστικό.

Στο χώρο φιλοξενείται επίσης Έκθεση-Πωλητήριο με χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αγιογραφίες και αντικείμενα για το σπίτι.

Αγ. Τριάδος 8, Ν. Ηράκλειο, 3’ από τον ΗΣΑΠ στο Ν. Ηράκλειο, τηλ. 210 2713145