Ο Περικλής Κοσκινάς αποχώρησε από την κουζίνα του Milos

Από την Ελένη Νικολούλια

Το Milos, ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε ολόκληρο τον κόσμο, μένει χωρίς καπετάνιο στο παράρτημά του στην Αθήνα.

Ο Περικλής Κοσκινάς μετά από ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως έπειτα από 5 χρόνια αποφάσισε να κλείσει έναν όμορφο κύκλο, ενώ “γεμάτος όνειρα” όπως ο ίδιος δήλωσε προετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εστιατόρια Milos σε Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας και Μαϊάμι ανέκαθεν στήριζαν και προωθούσαν την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό και μάλιστα με τον αρτιότερο τρόπο, καθώς και πως το παράρτημα της Αθήνας έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο επί σειρά ετών.

Όσο για τον ίδιο τον σεφ, ξεχωρίζει εδώ και χρόνια ως ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματά του.

Νεότερα σύντομα...