Φεστιβάλ ελληνικών γεύσεων με πλήρες μενού 22 ευρώ

Το ξενοδοχείο Titania διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Γεύσεων “Made In Greece”, βασισμένο σε φρέσκα παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας.

Από τις 16 Ιουλίου και κάθε βράδυ, το εστιατόριοOlive Garden, ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά roof top του κέντρου, θα προσφέρει στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και σε κάθε επισκέπτη -εκτός από τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη που το χαρακτηρίζει- και ένα πρωτότυπο μενού βασισμένο στα καλύτερα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το μοναδικό μενού γεύσεων, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για το φεστιβάλ από τον Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστο Τζιλήρα και τον Chef de Cuisine του Olive Garden Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, συμπεριλαμβάνει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα σε πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων.

Με γεύσεις που ποικίλλουν, από έναν παραδοσιακό Μπακαλιάρο με ελαιόλαδο Λακωνίας, τσιγαρέλι με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκορδαλιά παντζαριού με καρύδι και σάλτσα μπουρδέτο, σε «εναλλακτικά» πιάτα όπως το Κοτόπουλο Πίνδου με φυστίκι Αιγίνης, πουρέ ψητής σελινόριζας, σάλτσα σοφρίτο με μέλι Ελάτης Μαινάλου και Κορινθιακή σταφίδα μέχρι μια δροσερή, παγωμένη Νουγκατίνα με μαστίχα Χίου και σούπα πεπόνι με σουμάδα, το Olive Garden υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Με γνώμονα τη στήριξη της Ελληνικής παραγωγής αλλά και τις προσιτές υπηρεσίες τις οποίες έχει επιλέξει να υπηρετεί, το Titaniaπροσφέρει επιπλέον δύο fixμενού για όποιον επιθυμεί να δειπνήσει στο Olive Garden κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του δεύτερου φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων “Made In Greece”.

Έτσι, με μενού από 22 ευρώ, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο δείπνο τριών πιάτων (ορεκτικό, κυρίως πιάτο & επιδόρπιο).

Σημειώνεται ότι, για όσους επιλέξουν να δειπνήσουν στο Οlive Garden, παρέχεται δωρεάν parking στο ξενοδοχείο.

Ακολουθούν αναλυτικά τα μενού που μπορείτε να επιλέξετε:

Μενού 1:

Κρύα σούπα ψημένης ντομάτας με οξυμέλι, παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης και μαρμελάδα ντομάτας με βασιλικό

Κοτόπουλο Πίνδου με φυστίκι Αιγίνης, πουρέ ψητής σελινόριζας, σάλτσα σοφρίτο με μέλι Ελάτης Μαινάλου και Κορινθιακή σταφίδα

Κρέμα passion fruit – μπανάνα με βάση brownies με φυστίκι Αιγίνης.

Μενού 2:

“Μπρουσκέτα” ριγανάδας, αυγό με κρούστα αρακά και καπνιστή τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου

Μπακαλιάρος με ελαιόλαδο Λακωνίας, τσιγαρέλι με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκορδαλιά παντζαριού με καρύδι και σάλτσα μπουρδέτο.

Παγωμένη νουγκατίνα με μαστίχα Χίου και σούπα πεπόνι με σουμάδα.