Food Mafia: Νέα άφιξη στη Γλυφάδα

Από την Ελένη Νικολούλια

Παρουσίαση Εστιατορίου

Ο Ηλίας Σκουλάς, έπειτα από τον βαρύ χειμώνα που πέρασε στο “Buenos Aires” του ξενοδοχείου Πεντελικόν, επιστρέφει στα Νότια και μάλιστα κάτω από τη δική του επαγγελματική στέγη.

Τις προτάσεις του σε ψαροφαγία λατρέψαμε τις περασμένες σεζόν στην Ψιψίνα της Βούλας, ωστόσο τα Βόρεια -έστω και για λίγο- τον κέρδισαν.

Πλέον, και συγκεκριμένα από τις 18 Ιουλίου, ο ταλαντούχος σεφ ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στο Food Mafia, ένα εστιατόριο “με αληθινό φαγητό και αναρχικές τιμές”, όπως είπε ο ίδιος.

Εδώ, θα βρίσκουμε καθημερινά μεζέδες απ’ όλο τον κόσμο σερβιρισμένους στα αυθεντικά σκεύη καταγωγής τους. Θα πειραματιζόμαστε με Umami Burgers, Gourmet Pizza, παέγιεςμαγειρεμένες σε ξυλόφουρνο, ενδιαφέρουσες επιλογές κοπής σε μοσχάρια από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ , την Τοσκάνη και τη Σκωτία, ενώ στο γενικότερο concept του μαγαζιού σημειώνουμε ήδη το ιντριγκαδόρικο πέρασμα των μουσικών από τα γκέτο του Σικάγο, τις σοουλιές της Φιλαδέλφεια μέχρι τα swing bars της μεταπολεμικής Νέας Υόρκης και τα καταγώγια της Αβάνα, που υπόσχεται πως θα μας προσφέρει.

Το Food Mafia, πλασάρεται ως... anti-restaurant (ό, τι κι αν σημαίνει αυτό), οπότε δεν μένει παρά να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή μέχρι να το δούμε και live.

(Λαοδίκης & Φιλικής Εταιρείας 10, Πλ. Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ. 210 8942177)

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Εστιατόρια