Χύτρα: Νέα συνεργασία και γεύσεις Ελλάδας

Παρουσίαση εστιατορίου

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για ακόμη μία σεζόν εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη δημιουργικότητά του στα πιάτα που προτείνει αλλά επιπλέον και με τη νέα του συνεργασία.

Ο εξαιρετικός σεφ Νίκος Καραθάνος, αυτή τη φορά ενώνει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τους ταλαντούχους και πάντα αγαπημένους Χρύσανθο Καραμολέγκο και Δημήτρη Δημητριάδη, με το αποτέλεσμα να οδηγεί σε μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα, στα καλύτερά της.

Τρεις σέφ που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη και την αναγέννηση της Ελληνικής κουζίνας με σημείο αναφοράς τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, ένας συγκερασμός εμπειριών, ταλέντων και οραμάτων που οδηγεί στην περαιτέρω εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα τόσο στον gourmet χώρο του εστιατορίου όσο και στον κομψά απλοϊκό χώρο του Hytra Απλά.

Όσο για το bar, εξίσου εντυπωσιακό και με την ασύγκριτη θέα σε όλη την Αθήνα, περιμένει και αυτό με τη σειρά του να μεθύσει τις νύχτες μας και πάλι δίνοντας έμφαση στις ελληνικές πρώτες ύλες, δια χειρός Παναγιώτη Φράγκου.

Ώρα για νόστιμα, και οικονομικά προσιτά καλοκαιρινά βράδια στον 7ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ανοικτά κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας.

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Εστιατόρια