Μια νόστιμη ιδέα για Πάσχα στην Αθήνα

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται και φέτος το Πάσχα με ένα ολοκληρωμένο μενού από την Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα, στη μοναδική τιμή των 31 ευρώ/άτομο.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μπορείτε να γευτείτε μοναδικά πιάτα από έναν πλούσιο μπουφέ δημιουργημένο από τον διακεκριμένο Chef de Cuisine Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Gourmet Restaurant OLIVE GARDEN, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου.
Ανήμερα το Πάσχα, εορταστικά πιάτα θα προσφέρονται από νωρίς στη LA BRASSERIE, στο κεντρικό lobby του ξενοδοχείου.
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ

ΣΟΥΠΑ:
παραδοσιακή μαγειρίτσα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ / ΣΑΛΑΤΕΣ:
Μελιτζανοσαλάτα με Σκόρδο και Ψητές Κόκκινες Πιπεριές,
Λαχανικά Σχάρας με Ελαιόλαδο και Θυμάρι,
Τζατζίκι,
Ελληνική Σαλάτα με Κάπαρη,
Κρητικός Ντάκος με Φρέσκια Τομάτα Ανθότυρο και Ρίγανη
Πατατοσαλάτα με Λαχανικά και Ελιές,
Πράσινη σαλάτα με Ελληνικό Μαρούλι, Φρέσκο Κρεμμύδι, Μαραθόριζα και Άνηθο,
Σαλάτα Πολίτικη,
Ποικιλία από Ελληνικά και Διεθνή Τυριά (Φέτα, Γραβιέρα, Μανούρι, Παρμεζάνα, Ροκφόρ, Ένταμ) τα οποία συνοδεύονται με Κριτσίνια και Ελιές
 
ΖΕΣΤΑ – ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΑΣ:
 
Τάρτα με Σπανάκι, Πράσο, Μπέικον και Ανθότυρο,
Μαριναρισμένο Φιλέτο Κοτόπουλο με Γιαούρτι και Μουστάρδα,
Μπιφτεκάκια Γεμιστά με Χαλούμι και Ελληνικές Πίτες,
Συκωτάκια Αρνιού με φρέσκια ρίγανη,
Αρνάκι Ψητό,
Πατάτες με Θυμάρι Σκόρδο και Μοσχολέμονο,
Αρωματικό Ρύζι
 
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ:
Ρυζόγαλο με μαστίχα,
Ελληνικά Γλυκά,
Πανακότα με Σάλτσα Φράουλας,
Μους Σοκολάτας με Τριμμένη Βάφλα
 
Σημειώσεις: Η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά και διατίθεται δωρεάν parking
(Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 210 3326000