Στις 21 Μαΐου το επίσημο opening του La Veranda Restaurant & Bar

Με μοναδική πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα, θαυμάσιο περιβάλλον και άψογο service το La Veranda Restaurant & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan επί της Λεωφόρου Συγγρού επιστρέφει και φέτος στην εκπληκτική βεράντα του στις 21 Μαΐου.

Μεσογειακές και Ελληνικές γεύσεις, με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό έχουν και αυτή τη σεζόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από τον ανανεωμένο κατάλογό του ξεχωρίζουν εμπνευσμένες προτάσεις όπως φέτα φέτα σε φύλλο κρούστας, καρπούζι, σάλτσα από μέλι με μαύρο σουσάμι, ταρτάρ σολoμού με μους βασιλικού, wasabi και vinaigrette από λάϊμ, καρπάτσιο χταποδιού, τηγανιτό γαριδάκι, σαλάτα εσπεριδοειδών, σολομός "en papillote" αρωματισμένος με πευκοβελόνες, πατάτες, κολοκύθι, "salsa" μυρωδικών, "μιλφέιγ" από ιμάμ μελιτζάνας, vinaigrette κατσικίσιου τυριού, κοτόπουλο κατσαρόλας, με κανέλα ντομάτα και μακαρούνες από την Κάρπαθο. Για το επιδόρπιο προτιμήστε πανακότα βανίλιας με καραμελωμένο ανανά και σπόρους από κάρδαμο, "Tarte tatin" μήλου με παγωτό κανέλα, μαρέγκα με καραμελωμένο λεμόνι και κουμκουάτ και κρέμα σαντιγί, κρέμα "anglaise" με καφέ.

Εναλλακτικά, χαλαρώστε στο La Veranda Bar, απολαμβάνοντας το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας πίνοντας δροσιστικά cocktails, smoothies ή το αγαπημένο σας ποτό και επιλέξτε να το συνοδεύσετε με κάποιο από τα σνακς, πραγματικές γευστικές εκπλήξεις.

Το εστιατόριο La Veranda λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας σνακς και ελαφριά γεύματα, και αποτελεί την ιδανική λύση για το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή την επαγγελματική σας συνάντηση.

Info:
Δευτέρα- Παρασκευή: 19.30-00.00, Σάββατο- Κυριακή: κλειστά

Λεωφόρος Συγγρού 385
Τηλ. 210 9471000
www.chandris.gr/metropolitanathens

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"