Ηλίας Σκουλάς σε νέες, street food περιπέτειες

Με μότο του το “dirty food for innocent people” ετοιμάζεται στα τέλη του Ιουνίου να εγκαινιάσει το νέο του εστιατόριο ο σεφ Ηλίας Σκουλάς.

Έτσι, μετά από την μεγάλη επιτυχία του Food Mafia της Γλυφάδας, πλέον ετοιμάζεται για το τρίτο του επαγγελματικό εγχείρημα, μιας και το δεύτερο θα προηγηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα αποτελεί ένα μεζεδοπωλείο με πιάτα της Σμύρνης, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Food Mafia επί της Λαοδίκης.

Ο αλέγρος σεφ αυτή την φορά, στο τρίτο του πλέον εστιατόριο που θα βρίσκεται στην Βουλιαγμένη υπόσχεται street food σε μια λογική gourmet απόδοσης, με τις προτάσεις του να παραμένουν άγνωστες αν και μέχρι σήμερα έχει φροντίσει να μας δείξει αξιόλογα δείγματα του τι μπορεί να εννοεί.

Μαζί του, θα είναι φυσικά και η ταλαντούχα ομάδα της κουζίνας του Food Mafia, ενώ το νέο εστιατόριο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ακούει ή θα “παίζει” με το επιτακτικό... “Stay hungry bitch”, θα βρίσκεται δίπλα από το Coast στο οποίο φέτος θα συναντάμε το fusion εστιατόριο Kiku.

Νόστιμα νεότερα θα έχουμε σύντομα...