Στην Πιπεριά για θαλασσινούς μεζέδες και μεσογειακές γεύσεις

Μια μοντέρνα ταβέρνα στο Νέο Ψυχικό με ωραία αυλή για το καλοκαίρι

Σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, η Πιπεριά αποτελεί σταθερή αξία για καλό φαγητό από το 2001 όποτε και πρωτολειτούργησε.

Οι ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με την τακτική ανανέωση των πιάτων και τη διαρκή αναζήτηση νέων τεχνικών, παντρεμένων ιδανικά με τη σταθερότητα κατά την εκτέλεση των συνταγών, αποτελούν τα βασικότερα συστατικά του εστιατορίου, που το έκαναν να αποκτήσει πιστό κοινό.

Τώρα που ζέστανε ο καιρός, δίνουμε ραντεβού στον όμορφη, καταπράσινη αυλή του εστιατορίου. Στα τραπέζια που είναι τριγυρισμένα από πρασινάδα καταφθάνουν θαλασσινοί μεζέδες, πιάτα που μυρίζουν το ιώδιο του Αιγαίου και εμπνευσμένες δημιουργίες με μεσογειακό ταπεραμέντο και πινελιές από την Άπω Ανατολή.

Από τις προτάσεις του καταλόγου σίγουρα θα ξεχωρίσετε τον κυκλαδίτικο ντάκο με νιώτικο σκοτύρι, κρίταμο, ελιές, φρέσκια τριμμένη ντομάτα και ελαιόλαδο, τη φάβα Φενεού με τραγανό απάκι και τρουφόμελο, το ριζότο με μελιτζάνα, ντομάτα, δυόσμο και ξηρό ανθότυρο και το φρέσκο λαβράκι μαριναρισμένο σε μοσχολέμονο, με καπνιστό αλάτι και αρωματικά πιπέρια.

Η μικρή, αλλά ενημερωμένη λίστα κρασιών συνοδεύει με επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα, ενώ αξιοπρεπέστατο είναι και το χύμα κρασί.

Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 14.00-00.00, Σάββατο: 13.00-00.00, Κυριακή: 13.00-18.00
Άγγελου Σικελιανού 8, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 210 6729114
www.piperia.com.gr
fb page: Εστιατόριο Πιπεριά

Παρακαλούμε περιμένετε ...