Για σπιτικό φαγητό στο Ναύπλιο επιλέγουμε τα Φανάρια

Σταθερή αξία για ελληνικές γεύσεις στην καρδιά της Παλιάς Πόλης

Με ατού του την κεντρική τοποθεσία του σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και όμορφα σοκάκια στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου, Τα Φανάρια αποτελούν σταθερή αξία για τους επισκέπτες της πανέμορφης αργολικής πρωτεύουσας.

Γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, μαγειρεμένες με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, κυρία Ελισάβετ και κύριο Κωνσταντίνο, σερβιρισμένες σε γενναίες, χορταστικές μερίδες–θυμίζοντας πολύ εκείνες της μαμάς– πρωταγωνιστούν στον κατάλογο και τα τραπέζια του.

Πιάστε τραπέζι με την παρέα σας, λοιπόν, στο μικρό και γραφικό σοκάκι της Σούτσου και απολαύστε παραδοσιακές, τοπικές συνταγές παρασκευασμένες με ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας ή φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Πρωταγωνιστής του καταλόγου, αδιαμφισβήτητα, η μεγάλη γκάμα σε μαγειρευτά σε καθημερινή βάση, η οποία κατά την διάρκεια της high season αγγίζει μέχρι και τις 15 διαφορετικές επιλογές. Ανάμεσά τους θα βρείτε πιάτα όπως μουσακά, μπριάμ, μπάμπιες, φασολάκια, αγκινάρες, γεμιστά, μελιτζάνες, γίγαντες (αναλόγως την εποχή) κ.α.

Συνοδεύστε τις επιλογές σας με ντόπιο, χύμα ή εμφιαλωμένο, κρασί που προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 12.00- 00.00

Τιμές: Από 11 ευρώ/ άτομο

Σταϊκοπούλου 13 & Σούτσου, Παλιά Πόλη, Ναύπλιο

Τηλ. 27520 27141

Fb page: Τα Φαναρια Ταβερνα Ναυπλιο