Ανανεωμένο και λαχταριστό το μενού στο Ψάριστον

Ψαροφαγία αξιώσεων, όχι μόνο για τη Σαρακοστή, σε ένα από τα καθιερωμένα ψαροεστιατόρια της πόλης

Οι συστάσεις είναι περιττές για μία από τις πιο φημισμένες μοντέρνες ψαροταβέρνες της πόλης. Με χαλαρό περιβάλλον που σε προδιαθέτει αμέσως για μεζεδοκατάσταση με την παρέα, συνοδεία πάντα ούζου, τσίπουρου ή κρασιού, δεν αποτελεί τυχαία μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όσων γνωρίζουν από καλό ψάρι ή εκείνων που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του.

Με φιλοσοφία που ξεφεύγει από τα τετριμμένα –ακόμη και η παρουσίαση του καταλόγου ακολουθεί το concept– το μενού του, αξιοζήλευτο και λαχταριστό, ανταποκρίνεται και στις πιο υψηλές αξιώσεις όλων εκείνων που αναζητούν σωστά ψημένο ψάρι και μεζέδες με έξυπνα συνδυασμένες πρώτες ύλες.

Ο νέος κατάλογος του Ψάριστον διακρίνεται για όλα τα παραπάνω, γι' αυτό και οι επιλογές του εδώ και τρεις εβδομάδες (όποτε και πρωτολανσαρίστηκε στο κοινό) κάνουν στην κυριολεξία πάταγο.

Στις νέες αφίξεις του, λοιπόν, η μπουράτα με σολομό και πικάντικη σάλτσα, η μακαρονάδα με αχιβάδες, το γαριδάκι συμιακό με τζίντζερ, το γαρδουμπάκι χελιού και η τρούφα θάλασσας, οι γαρίδες γκοργκοντζόλα με σάλτσα κιμτσί, τα λιγκουίνι με γαρίδες και αυγά χελιδονόψαρου, τα noodles με χέλι.

Στις σταθερές αξίες του, ωστόσο, παραμένουν δημιουργίες με ιδιαίτερα και δυσεύρετα καλούδια του βυθού όπως η χταποδοσαλάτα και η τονοσαλάτα, τα αχνιστά μύδια, τα κυδώνια, οι φρέσκες καραβίδες κ.α., ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζουν τα φρέσκα ψάρια ημέρας, ψημένα με μαεστρία.

Tip: Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ούζα και τσίπουρα για να συνοδεύσετε ιδανικά τα θαλασσινά σας και ενημερωμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

Πληροφορίες

Καλαβρύτων 16, Νέο Ηράκλειο

Τηλ. 210 2850746

www.psariston.gr

Fb page: Psariston

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"