Για σουβλάκι στο Νεοκλασσικό στο Σύνταγμα

Παραδοσιακές συνταγές παίρνουν σάρκα και οστά στο κέντρο της Αθήνας

Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο το παραδοσιακό σουβλακοπωλείο Νεοκλασσικό σας υποδέχεται σε ένα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτήριο, επί της Καραγεώργη Σερβίας, στην καρδιά τη Αθήνας, πολύ κοντά στο Σύνταγμα, την Πλατεία Καρύτση και την Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση και επιμένοντας στην καλή ποιότητα, τα διαλεγμένα υλικά σε καθημερινή βάση, την ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση του προσωπικού, ο ιδιοκτήτης του έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Οι παραδοσιακές συνταγές παίρνουν σάρκα και οστά στην ψησταριά του Νεοκλασσικό και ο κόσμος κάνει ουρές για να δοκιμάσει το περίφημο γιαουρτλού κεμπάπ, τα ζουμερά χειροποίητα σουβλάκια, το πικάντικο πιάτο με το σουτζούκι, το πήλινο (μοναδικό mix κρεάτων με μυστική συνταγή που θα δοκιμάσετε μόνο εδώ), τους διάφορους μεζέδες κ.α.

Η αναλογία ποιότητας, τιμής και μερίδας άκρως value for money με το πιάτο να γεμίζει γευστικές δημιουργίες και εσείς να απολαμβάνετε το γεύμα σας σε άκρως οικονομικές τιμές.

Tip: Διαθέτει και υπηρεσία delivery. Στο μενού του, πλέον, σε καθημερινή βάση θα βρίσκετε χειροποίητο, παραδοσιακό κοκορέτσι και κοντοσούβλι.

Info

Καθημερινά: Κυριακή- Πέμπτη: 12.00-01.00, Παρασκευή- Σάββατο: 12.00-03.00

Τιμές: Από €1,50 (σκέτο καλαμάκι), από €2 (τυλιχτό)

Καραγιώργη Σερβίας 20 & Λέκκα, Σύνταγμα

Τηλ. 210 3318810, 210 3318811

www.toneoklassiko.gr

Fb page: Νεοκλασσικο-Neoklassiko

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"